Lakáspiaci webinár: Miből vedd meg álmaid otthonát, rémálmok nélkül?

Lakáspiaci webinár: Miből vedd meg álmaid otthonát, rémálmok nélkül?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-05-04
 

Fedezd fel a legfrissebb pénzügyi trendeket, támogatásokat és hitellehetőségeket, amelyek segítenek álmaid otthonának megvalósításában. Szakértőink lépésről lépésre végigvezetnek a hitelfelvételi folyamaton és megosztják a legjobb stratégiákat, hogy Te is jól járj!
lakaspiac gomb cta  

Minden amit tudnod kell, mielőtt lakást veszel

Gyakorlati tudnivalók a lakáshitelről: Milyen az aktuális pénzügyi környezet? Hogyan valósíthatod meg buktatók és kellemetlenségek nélkül a hitelfelvételt? Mit kell tudni a jelenlegi állami támogatásokról? Többek között a következőkről lesz szó a Bankmonitor legújabb Lakáspiaci webinárján:

  • Lakáshitel kamatok jövőbeli trendjei
  • Lehetőségek újabb állami támogatásokra
  • 10% önerővel való lakásvásárlás lehetőségei
  • 2024-es ingatlanpiaci kilátások
  • Az első lépéstől a hiteltörlesztésig
  • Hitelfelvétel időtartama és szükséges előkészületek
  • Gyakori buktatók és jogi csapdák elkerülése
  • Támogatott hitelek jellemzői
  • Hatékony hitelfelvételi stratégiák, melyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek.

Hogyan jelentkezhetsz?

A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. Kattints IDE vagy az alábbi képre és regisztrálj az űrlapon!

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés