Lakást vennél, de bizonytalan vagy? Hétvégén segítünk neked a döntésben!

Lakást vennél, de bizonytalan vagy? Hétvégén segítünk neked a döntésben!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-09-13
 

Lakásvásárlás előtt állsz? A LAKÁS 2016 a Te rendezvényed. Kiállítóként a Bankmonitor is jelen lesz a hétvégén megrendezésre kerülő LAKÁS 2016 kiállításon, amely kifejezetten a lakosságnak szóló rendezvény, fókuszában a lakásvásárlással. A péntektől egészen vasárnapig tartó kiállítás helyszíne a Millenáris B épülete, a belépés mindenki számára ingyenes.

A kiállítás alatt kollégáink minden érdeklődőnek igyekeznek segíteni, átláthatóvá tenni a hitelfelvétel folyamatát és kikerülni az esetleges buktatókat. Nálunk megtudhatod, hogy mennyi hitelt és milyen feltételekkel kaphatsz a bankoktól ingatlan vásárlásához. Lakás-takarékpénztári kérdésekben is otthon vagyunk, ha hiteled megtakarítással kombinálnád. Olyan aktuális kérdésekben is tudunk segíteni, mint a CSOK vagy hogy miként juthatsz hozzá a 10+10 millió forintos kedvezményhez.

Találkozz velünk személyesen

Foglalj időpontot hozzánk és egy kávé mellett tanácsadóink minden finanszírozási kérdésedet megválaszolják. Küld el a lakas2016@bankmonitor.hu email címre, hogy melyik napon és hány órakor szeretnél jönni, illetve kérdéseid. Így tanácsadóink érkezésedkor már konkrét válaszokkal és megoldási javaslatokkal fognak várni. A kiállítás nyitva tartása alatt megtalálsz minket a B16-os standon.

Nyitvatartás:

2016. szeptember 16.-18.
Péntek 12:00-től 19:00-ig
Szombaton és vasárnap 10:00-től 18:00-ig
Helyszín: Millenáris B épület

 

Ha további információt szeretnél a kiállításról és a kiállítókról, kattints az alábbi linkre: LAKÁS 2016.
Ha időpontot szeretnél foglalni a Bankmonitorhoz, küldj egy emailt a lakas2016@bankmonitor.hu címre a kívánt időponttal és kérdéseiddel.

Keress minket a B16-os standon!

Hirdetés
Hirdetés