Már online is igényelhető a Babaváró hitel, ellenőrizhető a jogosultság

Már online is igényelhető a Babaváró hitel, ellenőrizhető a jogosultság
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-03-26 Frissítve: 2020-04-27
 

A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet ellenére dübörög a Babaváró: a Bankmonitor szakértőinek tapasztalata az, hogy továbbra is sok fiatal házaspár adja le a kérelmét. Érthető, hiszen ahhoz, hogy a Babaváró a futamidő végéig kamatmentes legyen, még a baba születése előtt alá kell írni a kölcsönszerződést, ezért a gyermeket várók lépéskényszerben vannak. Számukra mutatunk egy lehetőséget. Szerző: Süle-Szigeti Bulcsú

A Babaváró hitelt felvenni szándékozó fiatal párok nehéz helyzetben vannak, hiszen egyrészről szeretnék kihasználni a rendelkezésre álló lehetőséget, másrészről több helyen is falakba ütközhetnek. Például több tízezer idénre tervezett esküvő megtartása vált nehézkessé (vagy lehetetlenült el) technikai okokból: most igen nehéz anyakönyvvezetőt találni, sok önkormányzat limitálja a polgári szertartás vendégeinek létszámát, a lagzi pedig értelemszerűen szóba sem jöhet. Ilyen körülmények között érthető, hogy aki csak teheti, inkább elhalasztja a házasságkötés időpontját, de sok fiatal pár számára a születendő gyermek érkezése miatt ez nem alternatíva.

Előfordulhat tehát olyan szituáció, amikor minden egyes nap számít, vagy csupán jól jönne, ha eggyel kevesebb tényező miatt kellene aggódni. Ilyenkor jelenthet segítséget, ha legalább a Babaváró hitel igénylése körül minden rendben halad. Akik az eddigiek alapján magukra ismertek, most fellélegezhetnek, mert az alábbi lehetőség kifejezetten nekik szól.

Hirdetés

Hirdetés

3 napon belül megtörténhet a folyósítás

2020. január 1. óta a Bankmonitor segítségével már online, sorban állás nélkül is elérhető a Babaváró hitel, melynek folyósítása akár 3 napon belül megtörténhet. A szolgáltatás ingyenes, és (a szerződés aláírását kivéve) teljes egészében az interneten keresztül zajlik, így felesleges találkozások sincsenek. Az online Babaváró hitelt az Erste Bank kínálja a Bankmonitor ügyfelei számára egy gyorsított, kényelmes és biztonságos folyamat keretein belül.

Hogyan lehet online Babavárót igényelni?

Mi a teendő, ha online szeretnénk Babavárót igényelni? Legelső lépésként azt érdemes ellenőrizni az erre szolgáló kalkulátor segítségével, hogy biztosan jogosultak vagyunk-e a Babaváró hitelre. Amennyiben igen, akkor a következő lépés annak ellenőrzése, hogy az igazolt jövedelmünk alapján mekkora összeget ad számunkra a bank. A Babaváró hitel bár akár 10 millió forint is lehet, a maximális összeghez a bankok megfelelő nagyságú jövedelmet várnak el. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az Erste Online Babaváró esetében a jövedelemvizsgálat és az adható összeg meghatározása egyaránt online, személyes találkozó nélkül lehetséges.

Ezután következik a kapcsolatfelvétel és a hiteligényléshez szükséges dokumentumok benyújtása, ami ugyancsak online történik, így az otthon kényelméről (vagy inkább fogságáról) sem kell közben lemondanunk. A Bankmonitor oldalán bejelentkezve, a „Pénzügyeim” menüpont alatt később minden lépés nyomon követhető. A bank a beküldött információk alapján teljes körűen elbírálja a hitelkérelmet, a döntés eredményéről pedig szintén online értesülünk.

Ha a szükséges dokumentumok hiánytalanul feltöltésre kerültek és a bank mindent rendben talált, akkor akár 3 napon belül sor kerülhet a szerződéskötésre és a hitelösszeg folyósítására.

Derítsd ki, hogy jogosult vagy-e
GYORSÍTOTT ONLINE
babaváró hitelre

Akár 210 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

 

 

Hirdetés
Hirdetés