Még várnunk kell az Erste üdvöskéjének magyarországi debütálására

Még várnunk kell az Erste üdvöskéjének magyarországi debütálására
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-10-29 Frissítve: 2021-10-08
 

Évek óta mást sem hallunk az Erste Bank háza tájáról, mint hogy milyen jó és szuper a George névre elkeresztelt új netbanki felület. A környező országokban már sorra bevezették, mi pedig csak szemlélői vagyunk az eseményeknek. Sorrendben az osztrák, a cseh és a szlovák debütálás után most már a románokat is elérte az őrület. Az Erste román leánybankja, a BCR a napokban vezette be az új banki platformot. Az eddigi előfordulási területein gyorsan utat törő George már több mint 3 millió felhasználóval várja, hogy újabb piacokra törhessen be. De vajon mikor jelenik meg Magyarországon?

Az Erste netbankjának következő generációs változata George névre hallgat. Az osztrákok és a csehek már évek óta élvezhetik a fejlettebb technológiáját, míg a szlovákok is már 10 hónapja örülhetnek a fejlesztésnek. Az Erste még a románokat is előbbre vette a sorban, mint minket, de a bank az összes piacán szeretné bevezetni a platform használatát. Így ami késik, az nem múlik Magyarországon: előbb-utóbb a George hatalmába keríti a magyar felhasználókat is.

Hirdetés

Hirdetés

Egyszerű, intelligens, személyes – hirdetik az osztrákok

  • Egyszerű: George egyszerűbbé teszi a pénzügyi életedet. Megmutatja a fontos információkat, rendet tart és sok mindent magától elintéz.
  • Intelligens: George megjegyzi helyetted a számlaszámokat, más számokat és határidőket is, és képes választ adni a kérdéseidre is.
  • Személyes: George úgy lehel életet a pénzügyeidbe, hogy színekkel, nevekkel és fotókkal igazán személyessé varázsolja azt.

További fontos tulajdonságok:

  • Személyre szabható: állítsd át a George arculatát úgy, ahogy Neked a legjobban tetszik! Annyira rugalmasan meg tudod tenni, amennyire csak lehetséges. Könnyen ki tudod választani, hogy mely termékeket mutassa a nyitóoldaladon, és azt is, hogy milyen formában: kártyaként egymás mellett vagy egymás alatt egy listában. Választhatsz olyan sok elemet, amennyit lehetséges, vagy olyan keveset, amennyit szükséges. Annak beállítására is lehetőséged van, hogy a megjelenítés kicsi vagy nagyobb, vagy épp szürke vagy kék színű legyen-e.
  • Részletes számlatörténet: jelez, ha pénzt költesz, vagy bármi forgalom zajlik a számláidon, de mutatja például a részvényárfolyamokat is
  • Bankkártya és hitelkártya limiteket lehet állítani
  • George áruház: appok, pénzügyi termékek, de még akár utazási kedvezmények elérésének lehetősége
  • Érintésmentes fizetés (NFC) bankkártyával és hitelkártyával (!) az Androidos okostelefonod segítségével
  • Face ID az iPhone X telefonodon

A Bankmonitor részletes bankszámla kalkulátorának segítségével nézd meg, hogy melyik bankszámlát lehet érdemes választanod:

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés