Megemeli lakáshitelei kamatát az UniCredit Bank

Megemeli lakáshitelei kamatát az UniCredit Bank
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-12-01
 

A legnépszerűbb, 10 éves kamatperiódusú kölcsönök között eddig a legkedvezőbb ajánlattal rendelkező UniCredit Bank megemeli fogyasztóbarát lakáshitelének kamatát. A változás december 10-től lép életbe, érdemes mindenkinek sietnie, ha kölcsönt szeretne.

Az UniCredit Bank hirdetménye alapján a pénzintézet megemeli lakáshitelének kamatát december 10-től. Érdemes még előtte bemenni megigényelni kölcsönt, ugyanis a december 9-ig befogadott igénylésekre még a jelenlegi kondíciók lesznek érvényesek.

Hogyan alakulnak a lakáshitel kamatok december 10-től?

Az UniCredit fogyasztóbarát hitelei közül valamennyi érintett: az összes kamatperiódus esetén emeli a kamatokat a bank. A változás mértéke azonban nem egységes.

Hogyan alakulnak a kamatok az UniCredit Banknál egy 20 millió Ft összegű lakáshitel eetében?

Az 5 és 10 éves kamatperiódusú konstrukciók esetében a bank 0,7 százalékponttal emeli meg a kamatokat. A futamidő végéig fix kamatozású megoldások esetében pedig 0,05-0,99 százalékponttal drágulnak meg a kölcsönök.

A kamatemelés egy 20 millió forint összegű, 20 éves futamidejű és 10 éves kamatperiódusú kölcsön esetében 7 300 forinttal növeli meg a törlesztőrészleteket. Mindezek miatt a teljes visszafizetendő összeg is megemelkedne nagyságrendileg 1,7 millió forinttal. Az nagyon fontos, hogy jelenlegi ismereteink szerint, a Bankmonitor kalkulátora alapján a kamatemelést követően is a banké marad a legkedvezőbb ajánlat.

Természetesen a korábban felvett hitelekre nem hat a módosítás, csak az új hiteligényléseknél lép életbe a kamatemelés.

A kamatemelés december 10-től befogadott igénylésekre lesz érvényes. Ha december 9-ig benyújtjuk a kérelmünket a pénzintézethez, akkor még a jelenleg érvényben lévő, kedvezőbb kondíciók lesznek érvényesek a hitelünkre.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés