Megérkezett a hitelkiváltó ajánlatok új sztárja

Megérkezett a hitelkiváltó ajánlatok új sztárja
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-06-23
 

Javában zajlik a volt deviza alapú lakáshitelek kiváltása, és nagyon úgy fest, hogy az ország legnagyobb bankja sem ül ölbe tett kézzel. Az OTP Bank egy rendkívül kedvező hitelkiváltó ajánlattal rukkolt elő. A kamat mindössze 3,42%! Nem csalás, nem ámítás, nincs szó elírásról. És ez még nem minden, az első havi törlesztőrészlet is jóváírásra kerül az új ügyfél számláján! Összegyűjtöttük a legolcsóbb hitelkiváltó ajánlatokat.

Az elszámolást és a forintosítást követően egy 2007-ben 20 évre felvett 7 millió forintos svájci frank alapú hitel tőketartozása az eredeti összeg körül, míg törlesztőrészlete 68 ezer forint környékén alakul. Ha elégedettek is vagyunk az új törlesztőrészlettel, akkor sem érdemes hátradőlni, ugyanis hitelkiváltással még tovább, havi szinten akár 8 ezer forinttal (10%-kal) is csökkenthetjük az immár forint hitelünk kiadását.

A listavezető ajánlat egyetlen hátulütője, hogy három szigorúbb feltételt kell teljesíteni:

  • a kiváltásra kerülő kölcsön minimum 7 millió forint,
  • a hitel összege nem haladhatja meg az ingatlanfedezet értékének az 50%-át, illetve
  • a törlesztőrészlet maximum az igazolt nettó jövedelem 15%-a lehet.

A hitelkiváltó verseny a pontosan fizető adósokért zajlik. Így amennyiben hitelkiváltásra adjuk a fejünket, akkor jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a forintosított hitelek esetén alkalmazott hitelképesség vizsgálat kevésbé átlátható, mint a normál, új folyósítású hiteleknél. Ezért érdemes egyszerre 2-3 bank ajánlatát is meghallgatni, mielőtt döntünk.

Készítettünk egy kalkulátort, hogy megtudd, mennyivel csökkentheted a törlesztőrészletedet:

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés