Mekkora a havi törlesztője most egy 1, 3 és 5 millió forintos személyi kölcsönnek?

Mekkora a havi törlesztője most egy 1, 3 és 5 millió forintos személyi kölcsönnek?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-05-05 Frissítve: 2020-05-12
 

Óriási az érdeklődés a Kormány által „jóárasított” személyi kölcsönök iránt, ami érthető, hiszen, ha valakinek néhány nap alatt pénzre van szüksége, akkor jelenleg ez jelenti a legkedvezőbb megoldást. A Bankmonitor.hu kiszámolta, hogy milyen havi törlesztőkre számíthat az, aki 1, 3 vagy 5 millió forint gyorskölcsönt venne fel.

A személyi kölcsönök jó ideje rendkívül népszerűek, ami annak tudható be, hogy ezeknél nincs szükség ingatlanfedezetre, sikeres igénylés esetén pedig átlagosan 5-7 napon belül számlán lehet a kért összeg, ha minden szükséges dokumentumot sikerült benyújtani. Ráadásul most év végéig legfeljebb 5,9% lehet a személyi hitelek THM-e (teljes hiteldíj-mutatója), ami jelentős csökkenés a korábbi, 12% körüli átlagos THM-szinthez képest. Mivel azonban a limitált THM csak az év végéig tart, a hitel kiválasztásakor célszerű nem erre az időszakra koncentrálni, hanem inkább az ezt követő havi törlesztők, valamint a futamidő alatti teljes visszafizetés alapján dönteni. Hiszen, ahogy az alábbi grafikonunkon is láthatod, míg a 2020-as fizetnivalók között minimális az eltérés, ezt követően egy 3 millió forintos, 5 éves futamidejű személyi kölcsönnél már csaknem 13 ezer forint a differencia a legdrágább és a legkedvezőbb termék között havonta. Ez pedig a teljes futamidő alatt már 600 ezer Ft feletti plusz kiadást jelenthet!

Egy 3 millió forintos személyi kölcsön havi törlesztőrészele 2020-ban és 2021-ben

 

De milyen havi törlesztőkre számíthatunk 2021-től most különböző hitelösszegek esetén? A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátora alapján már egy 1 millió forintos – 3 éves futamidejű – kölcsönnél is akár 6000 Ft lehet a legkedvezőbb és a legdrágább termék törlesztői közötti különbség, míg 6 millió Ft-nál már 17 ezer Ft a tét.

Persze nem mindig elég a személyi kölcsön kalkulátorral egyszerűen csak megkeresni a 13 bank ajánlatai közül a legkedvezőbbet, ugyanis a bankok feltételei enyhén szólva is nagyon különbözőek. Eltérőek például a maximális hitelösszegek, így míg az egyik bank ad szabad felhasználással akár 10 millió forintot is, addig másoknál 5 millió Ft a felső limit ilyenkor. A minimális jövedelem elvárás is nagyon eltérő, ezért hiába kedvező egy bank ajánlata, ha a sikeres igényléshez szükséges jövedelem nem áll rendelkezésre. Ilyenkor nincs mit tenni, mint másik bankot és hitelt keresni, akár magasabb kamattal.

A jelenleg elérhető legkedvezőbb és legdrágább szemlyi kölcsönök teljes visszafizetendő összegei

A maximális életkor sem azonos: van, ahol 65 éves kor a plafon, de van olyan bank is, ahol 75 éves korig hitelképes az igénylő. A fiatalok esetében sem egyszerű a helyzet, hiszen néhány bank 18 éves kor felett már ad kölcsönt, míg másutt 23 éves kor felett „állnak csak szóba” az emberrel. Az elfogadott jövedelmet illetően sem mindegy, hogy melyik bankhoz fordulunk. Van ugyanis, ahol 3 hónap folyamatos munkaviszony az elvárás, míg máshol 6 hónap a feltétel, mint ahogy a vállalkozóii jövedelem elfogadása is különböző.

Bankmonitor tipp: Első lépésben érdemes megkeresni a számodra legkedvezőbb személyi kölcsönt, amit a Bankmonitor alábbi személyi kölcsön kalkulátorával pillanatok alatt megtehetsz. Ha pedig a kalkulációt követően megadod a személyes adataidat, akkor a Bankmonitor hitelszakértője hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és segít az ügyintézésben, egészen a folyósításig.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés