Mennyibe kerül a személyi kölcsön? Ezt kínálják a bankok 2016 végén

Mennyibe kerül a személyi kölcsön? Ezt kínálják a bankok 2016 végén
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-11-23 Frissítve: 2022-04-27
 

Közeledik az év vége, tradicionálisan az az időszak, amikor egyre többen vesznek fel személyi kölcsönt. A látványosan csökkenő hitelkamatok a személyi kölcsönöket sem kerülik el. A különbség a banki ajánlatok között igazán látványos. Ha jól döntesz, egy millió forintos hitelösszegen több, mint 200 ezer forintot nyerhetsz. Lássuk a medvét!

Eljött az év vége, a nagy bevásárlási őrület. Sokan ilyenkor hitelből költekeznek. A bankok között már megindult a verseny, egymás alá licitálva kínálják személyi kölcsöneiket. A személyi kölcsönök kamata egyre kedvezőbb, ráadásul sorra vezetnek be újabb és újabb akciókat.

Milyen akciókkal csábítanak a bankok?

Talán nincs is olyan pénzintézet, ahol ne lenne akció a személyi kölcsönökre. Ahol nincs akció, ott pedig szimplán jó a kamat.

A K&H Bank Kiemelt személyi kölcsöne akár 6,99%-os kamattal is elérhető. Ezt persze csak munkabér jóváírása esetén kaphatod meg, de ha nem akarsz bankszámlát váltani, akkor is kedvező (7,99%) kamattal juthatsz személyi kölcsönhöz.

A CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsön esetében, ha az igazolt jövedelmed eléri a havi 250 ezer forintot – ami a CIB Banknál nyitott számládra érkezik – 10,09% pontos kedvezményt kapsz a sztenderd éves kamatból.

Az FHB Prémium Személyi kölcsönhöz kötelezően teljesítened kell rendszeres jóváírást, ami legalább havi 240 ezer forint. Induló költségekkel szerencsére nem kell számolnod és a kamat is fix a teljes futamidő alatt.

Az MKB Bank Mosoly személyi kölcsöne igazán vidám perceket okoz az ügyfeleknek, amikor visszatéríti az első teljes – szerződésszerűen, határidőben, maradéktalanul – megfizetett törlesztő részlet kamatának teljes összegét.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

 

Az Akciós Erste Most Személyi Kölcsön Munkabérszámlás ügyfeleknek akkor kínál 9,9%-os kamatot, ha a hitelösszeg legalább 1 500 000 forint.

A Cetelem Saját Ritmus szabad felhasználású kölcsöne mellé még egy tabletet is kaphatsz, ha megfelelsz a promóciós feltételeknek.  A Cetelemnél kifejezetten kamatra vonatkozó akció nincs, viszont minél jobb ügyfélminősítést érsz el, annál kedvezőbb a fizetendő kamatod.

A Raiffeisen Bank személyi kölcsönének igénylésekor több kedvezményt is igénybe vehetsz párhuzamosan. Legalább 280 ezer forintos jövedelem és minimum 600 ezer forint kölcsön igénylése esetén 8% pont kedvezményre vagy jogosult. Ezt további 3% pontos kedvezménnyel is megfejelheted aktív számlahasználattal.

Az OTP Bank Akciós Személyi kölcsönét az év végéig igényelheted 1%-os online kamatkedvezménnyel és fix kamattal.

A Sberbank Fair Személyi Kölcsönét kizárólag bankszámlaszerződés megkötése mellett veheted igénybe.

Hirdetés

Hirdetés

A számok magukért beszélnek

egymillio3v20161123

 

A jegybanki alapkamat rekord alacsony szintje a személyi kölcsönök kamatára, ezáltal a THM-jére is hatással van. Egyre növekszik a kihelyezett hitelek nagysága, ami idén szeptemberben 373,3 milliárd forint volt. Önmagában ez persze csak egy szám. Januárban ez az összeg 326,7 milliárd forint volt. Így már látszik, hogy az év első 9 hónapjában a személyi kölcsön-állomány több, mint 14 százalékkal nőtt.

A kiszámíthatóság mindennél fontosabb

Nem csak a kamatok vannak alacsonyan, de jó hír, hogy ma már a bankok kínálatában a teljes futamidő alatti fix törlesztés van többségben. Érdemes tudatosan választani a hosszabb kamatperiódusú, vagy végig fix kamatozású hitelek között.

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés