Ne maradj le, íme a hét legfontosabb pénzügyi hírei!

Ne maradj le, íme a hét legfontosabb pénzügyi hírei!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-09-01
 

Lássuk, milyen információk láttak napvilágot a héten, melyekről minden érdeklődőnek tudnia kell!

Csökkentsd az iskolakezdés költségeit egészségpénztári számlával!

Az iskolakezdés jelentős anyagi terhet ró a családokra, de egy egészségpénztári számla segítségével ezek a költségek jelentősen csökkenthetők. A szülők akár 20%-os állami támogatást is igénybe vehetnek gyermekenként, ha előre gondoskodnak a befizetésekről, és a megfelelő időszakban költik el az összeget. Fontos tudni, hogy a támogatás igénybevételéhez be kell tartani a jogszabályi előírásokat, például a kiadások időzítését és a számla benyújtásának határidejét. Ha bővebben is érdekel a téma, kattints ide a cikkhez!

Megjelent a rendelet: tényleg könnyebben kaphatnak lakástámogatást a speciális adózású vállalkozások

Megjelent az új kormányrendelet, amely könnyíti a lakástámogatások igénybevételét a speciális adózású vállalkozók, például átalányadózók és őstermelők számára. A legnagyobb változás, hogy mostantól elegendő lehet egy év társadalombiztosítási jogviszony a támogatásokhoz. Emellett a bankoknak a jövőben a speciális adózású vállalkozók bevételeinek 50%-át jövedelemként kell elfogadniuk. Fontos azonban, hogy ez a könnyítés nem vonatkozik a katás vállalkozókra. Kattints, és olvasd el az erről szóló cikkünket!

Megint a gazdagokra célozhatják az új lakástámogatást!

A Nemzetgazdasági Minisztérium új lakástámogatási javaslata a pénzügyi megtakarítások adómentes felhasználását helyezte kilátásba, amely várhatóan ismét a gazdagabb rétegek számára nyújt előnyöket. A tervezett intézkedés célja a hosszú távú megtakarítások mobilizálása, de a legnagyobb hasznot valószínűleg azok élvezhetik, akik már jelentős tőkével rendelkeznek. Olvasd el a teljes cikket, hogy képbe kerülj a várható változásokról!

Hitelfedezeti életbiztosítás: Könnyelműség helyett biztonság!

A hitelfedezeti életbiztosítás megvédi családodat a hiteltartozás terheitől, ha váratlanul történik veled valami. Az egyéni kockázati biztosítás rugalmasabb, míg a csoportos biztosítás egyszerűbb és kedvezőbb árú. A Bankmonitor Biztonság ötvözi a két típus előnyeit, hogy a családod és hiteled is biztonságban legyen. Kattints ide, és olvasd el a teljes cikket!

Búcsúzhatunk a csökkenő alapkamattól – Mi a helyzet hitel és megtakarítás fronton?

A Magyar Nemzeti Bank legutóbbi döntése értelmében az alapkamat 6,75%-on marad, ami véget vetett a 2023 októbere óta tartó csökkenő trendnek. Ez a változás hatással lehet mind a hitelek, mind a megtakarítások kamatszintjére. A hitelfelvétel előtt állók és a befektetők is érdemes, hogy figyelemmel kísérjék a piacot. Kattints ide, hogy megtudd, hogyan befolyásolhatja mindez a pénzügyi döntéseidet!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.

A megadott hitelösszeg, futamidő és jövedelem kombinációra nem találtunk megfelelő ajánlatot.

De ne aggódj, megtaláljuk a hiteled!

Tudd meg néhány kattintással, hogy mennyi lakáshitelt kaphatsz. Kisebb hitelösszegre, hosszabb futamidőre vagy extra bevont jövedelem mellett megtalálod a megfelelő hitelt a kiszemelt ingatlan megvásárlására.

Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Hirdetés