Olcsó személyi hitel? Itt vannak a nyerő ajánlatok

Olcsó személyi hitel? Itt vannak a nyerő ajánlatok
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-08-12
 

Hitelfelvételkor mindenki a legjobb, legolcsóbb terméket keresi. Mit kell vállalnunk, hogy valóban a legkedvezőbb hitelt kapjuk meg? Bármikor adódhat olyan élethelyzet, amikor hirtelen nagyobb összegre van szükségünk. Ilyenkor lehet jó megoldás a fedezet nélkül igényelhető személyi kölcsön. De vajon milyen kamatra és milyen feltételekkel vehetünk fel személyi kölcsönt? Utánajártunk.

Személyi kölcsönt felvenni olyankor lehet jó megoldás, ha pár százezer, legfeljebb egy-két millió forintra van szükségünk. Ez a hiteltípus fedezet nélkül igényelhető, viszont magasabb kamattal fut, mint az ingatlanfedezetű hitelek. A bankok minden esetben igyekeznek mérsékelni a kockázatukat, így megnézik, mennyit keresünk, mióta dolgozunk az adott munkahelyen, rendben fizetjük-e a közüzemi díjakat. Ebből kiindulva, a személyi kölcsönök esetében ha valakinek magas jövedelme van, ráadásul régóta dolgozik ugyanott, nagyobb eséllyel jut hitelhez.

A személyi kölcsönök „árát” azonban lefaraghatjuk, ha teljesítünk néhány feltételt. Bár nem alapkövetelmény, hogy az adott banknál legyen folyószámlánk és oda is érkezzen a fizetésünk, de ha bevállaljuk, akkor azt általában alacsonyabb kamattal honorálja a bank. Ha ragaszkodunk a régi bankunkhoz, viszont nem ott találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb személyi kölcsönt, akkor készüljünk fel arra, hogy legalább negyed évre visszamenőleg bekérik a számlakivonatainkat, hogy a hitelt nyújtó valamelyest beleláthasson a pénzügyeinkbe. Ugyanezt a célt szolgálja, ha a bank elkéri közüzemi számláinkat. További kedvezményeket kaphatunk több banknál is, ha nem ragaszkodunk a személyes ügyintézéshez, hanem vállaljuk, hogy amit csak lehet, online intézünk.

Vegyünk alapul egy átlagosnak tekinthető igényt

A Bankmonitor által követett személyi kölcsön termékek közül minden banktól a legjobb ajánlatokat vettük számba.

Elsőként 150 000 forintos jövedelem mellett 700 000 forintot szeretnénk, ezt 3 év alatt akarjuk visszafizetni.

Jelenlegi munkahelyünkön már egy éve dolgozunk. Bankügyeinket online intézzük és egy jó hitel reményében vállaljuk azt is, hogy jövedelmünket ezentúl a személyi kölcsönt folyósító bankhoz utaljuk. Megvizsgáljuk, ilyen feltételekkel a tíz legjobb ajánlat milyen THM mellett vehető igénybe.

Mi a helyzet, ha a jövedelmünk jelentősen magasabb?

Most 350 000 forintos fizetéssel szeretnénk ugyanezt az összeget, hasonló paraméterek mellett.

Jól látszik, hogy magasabb jövedelem esetén előnyösebb kamattal juthatunk ugyanahhoz a hitelösszeghez. A magyarázat egyszerű: aki jobban keres, annál biztosabb, hogy rendben törleszteni tudja a hitelét. A bank kockázata alacsonyabb, így hajlandó olcsóbban adni a személyi kölcsönt.

A két esetben az átlagos THM-ek között összesen 0,7% különbség van, ami nem mondható jelentősnek.  A fő különbség abban rejlik, hogy a magasabb jövedelem mellett sokkal nagyobb eséllyel hagyják jóvá a hitelkérelmünket!

A teljes listát az alábbi kalkulátor segítségével nézheted meg! Ebben jelölheted, hogy vállalsz-e banki kapcsolatot, vagy munkabér jóváírást a bankhoz, amely esetén kamatkedvezményben is részesülhetsz!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb! Mindenkinek válaszolunk.

 

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés