Személyi kölcsönt igényelnél, és még idén meg is kapnád? Nem egyszerű, de sikerülhet!

Személyi kölcsönt igényelnél, és még idén meg is kapnád? Nem egyszerű, de sikerülhet!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-12-16 Frissítve: 2022-04-26
 

Aki úgy igényelne személyi kölcsönt, hogy azt 2020-ban még meg is kapja, annak bizony igyekeznie kell. Nem csak a bankok fognak ugyanis „ünnepi üzemmódba” kapcsolni, hanem már a munkáltatói igazolás beszerzése is nehézségbe ütközhet, hiszen sok cégnél december 21-től már nem dolgozik a pénzügyi osztály.

Sokan nem csak az ajándékok beszerzését, hanem a hitelfelvételt is az utolsó pillanatra hagyják, ám ha azt szeretnénk, hogy még idén megérkezzen számlánkra a pénz, akkor bizony igyekeznünk kell. Már csak azért is, mert a személyi kölcsön igényléséhez a legtöbb esetben szükség van munkáltatói igazolásra, viszont az ünnepek közeledtével gőzerővel megindulnak – vagy inkább már meg is indultak – a szabadságolások, így egyáltalán nem biztos, hogy ezt még az ünnepek előtt kiállítja a munkáltató.

Ha ez mégis sikerül beszerezni, akkor is számolni kell azzal, hogy a bankok ugyancsak „ünnepi üzemmódba” kapcsolnak, ami azt jelenti, hogy a legtöbb helyen félgőzzel megy majd a bírálat az ünnepek között, ami lelassíthatja a döntéshozatalt. Ezért, aki az utolsó pillanatban még személyi kölcsönhöz szeretne jutni, annak a héten legkésőbb be kell szereznie a munkáltatói igazolást, illetve be kell jutnia a bankfiókba, hogy ott leadhassa az igénylését. Azonban így is csak kifogástalan hitelmúlt esetén bizakodhat az idei folyósításban, illetve akkor, ha nincs szükség hiánypótlásra.

A gyorshitelhez vezető másik út, ha a kölcsönt az interneten „szerezzük” be: online igénylés esetén ugyanis akár 3 banki munkanapon belül megérkezhet számlánkra az igényelt összeg. Gyorsít a folyamaton, hogy itt nincs szükség munkáltatói igazolásra, mindössze 3 havi bankszámlakivonatot kell feltölteni a rendszerbe. Ezt követően egy hitelszakértő felveszi velünk telefonon a kapcsolatot, majd a megbeszélt időpontban egy 10-15 perces videóhívás során elvégzi az azonosításunkat, illetve néhány eldöntendő kérdésre adott válasszal megadhatjuk a hitelfelvételhez szükséges jogi nyilatkozatokat.

Annyi megkötés azért van, hogy a teljes egészében személyes jelenlét nélkül igényelhető személyi kölcsön összege maximum 3 millió Ft lehet, míg „normál esetben 6-8 millió forint a plafon. Zárójelben kell megjegyeznünk, hogy a folyamat során általában valóban nincs szükség munkáltatói igazolásra, ám kivételt jelent, ha az igénylő jövedelme más nevén lévő bankszámlára érkezik, vagy ha számlára jövedelemként érkező összegek között az egyes hónapokban jelentős az eltérés. Ez utóbbi azért probléma, mert a bank számára így nem derül ki világosan, hogy mennyi a normál jövedelem, hiszen az egyik hónapban kimagaslóan nagy összeg akár éves bónusz is lehet, amit azonban nem vesznek figyelembe ilyenkor.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés