Te hallottál már az előfinanszírozó lakáshitelről? Mutatjuk, kinek lehet előnyös!

Te hallottál már az előfinanszírozó lakáshitelről? Mutatjuk, kinek lehet előnyös!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-07-11
 

Az előfinanszírozó hitel ideális választás azok számára, akik új ingatlan vásárlás vagy építkezés előtt állnak. Nagy előnye, hogy az ingatlancéljainkat olyan könnyedén tudjuk menedzselni, mintha már a zsebünkben lenne rá a kellő mennyiségű készpénz! Ez az egyedülálló lehetőség csak és kizárólag a Raiffeisen Bank kínálatában érhető el. Nézzük meg a részleteket!

 Kiknek lehet jó választás az előfinanszírozó lakáshitel?

  • Akik olyan újépítésű ingatlant szeretnének vásárolni, aminek még nincs meg a használatbavételi engedélye.
  • Akik az építkezést szeretnék számlák benyújtása vagy a bank által előre meghatározott szakaszok nélkül lebonyolítani.
  • Akik szeretnék a jelenlegi ingatlanuk értékét felhasználni az új ingatlanhoz, de még egyelőre nem szeretnének onnan kiköltözni vagy eladni azt.

 Milyen szabályokat kell figyelembe vennünk?

1. A Raiffeisen Bank részéről az első szabály, hogy rendelkezzünk egy tehermentes ingatlannal, amelyet fedezetként bevonnak. A későbbiekben ezt a jelzálogterhet áthelyezik majd az új, használatbavételi engedéllyel rendelkező ingatlanra. A lakáshitel folyósítását követően 1,5 évünk van megvalósítani az új ingatlancéljainkat.

2. Második szabály, hogy a megvásárolt vagy felépült ingatlan forgalmi értékének magasabbnak kell lenni, mint a már meglévő fedezetként bevont ingatlan értéke. Ezt az értéket a bank által kiküldött értékbecslő állapítja meg.

3. A bank két oldalról vizsgálja a terhelést. Egyrészt a megvásárolni vagy felépíteni kívánt ingatlan, másrészt a bevont tehermentes ingatlan oldaláról. Mind a két esetben a maximális terhelhetőség az ingatlanok forgalmi értékének 80%-a.

 CSOK Pluszt is kaphatunk előfinanszírozással?

Rossz hírünk van azoknak, akik támogatott hitelt szeretnének igényelni. A Raiffeisen előfinanszírozó hitel keretei között sajnos CSOK Plusz vagy egyéb államilag támogatott hitel nem finanszírozható. Így ez a termék azon hitelfelvevők számára kiváló megoldás, akik nem szeretnék gyermekszületéshez kötni a lakáscéljaikat, vagy nem jogosultak az államilag támogatott hiteltermékekre.

Mindehhez nem utolsó sorban egyedi kamatot is kérhetünk a Bankmonitor Partnerei közreműködésével. gabosnikolett.bmpartner.hu

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.

A megadott hitelösszeg, futamidő és jövedelem kombinációra nem találtunk megfelelő ajánlatot.

De ne aggódj, megtaláljuk a hiteled!

Tudd meg néhány kattintással, hogy mennyi lakáshitelt kaphatsz. Kisebb hitelösszegre, hosszabb futamidőre vagy extra bevont jövedelem mellett megtalálod a megfelelő hitelt a kiszemelt ingatlan megvásárlására.

Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés