Mi lesz a lakásárakkal, mi várható a lakáspiacon? (videó)

Mi lesz a lakásárakkal, mi várható a lakáspiacon? (videó)
Hirdetés
Hirdetés

Videó2022-11-28
 

Rengeteg jel mutat arra, hogy elérkezett a lakáspiacon a trendforduló. Ezzel kapcsolatban rengeteg félreértés, tévhit kering az éterben. Sándorfi Balázs a Bankmonitor alapító ügyvezetője legújabb videónkban tiszta vizet önt a pohárba. 

A brutális lakásáremelkedés időszaka véget ért, legalábbis minden jel erre utal. De mi lesz most a lakáspiacon? Jogosan várják egyes vásárlók az ingatlanárak érdemi csökkenését? Mi történik a lakáshitelekkel?

Sok a bizonytalan tényező, az azonban kijelenthető, hogy a lakásárak gyors és drasztikus csökkenésére azért nem kell számítani. Minden további részlet kiderül legújabb videónkból.

 

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés