Nagyösszegű személyi kölcsönt igényelnél?

A teljes folyamat során végig támogatunk!

Végig FIX kamat

azaz nem változik a törlesztőrészleted

Már 600 000 Ft jövedelemtől

melyhez igazolt jövedelem szükséges

3 munkanap alatt

a bankszámládra kerülhet a kért hitelösszeg

Szabadon felhasználhatod

bármilyen célra, autóvásárlásra, lakásfelújításra


Ajánlatok 12 millió Ft hitelösszegre, 8 éves futamidő mellett:
Unicredit
személyi kölcsön
11.90% THM
Villámgyors folyósítás
havi törlesztés: 190 414 Ft
teljes visszafizetés: 18 279 729 Ft

Kivételes ajánlat a piacon: ilyen összeg összesen három banknál érhető el
CIB
Előrelépő személyi kölcsön
12.07% THM
Villámgyors folyósítás
havi törlesztés: 191 405 Ft
teljes visszafizetés: 18 374 895 Ft

Kivételes ajánlat a piacon: ilyen összeg összesen három banknál érhető el
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Ha további ajánlatokat szeretnél látni,
használd bővített Személyi kölcsön kalkulátorunkat!
Miért a Bankmonitor? Elintézzük helyetted!
  • Add le érdeklődésed, és hagyd, hogy megtaláljuk a számodra legjobb személyi kölcsönt, amellyel több százezer forinttal kevesebb lehet a teljes visszafizetésed.
  • Ráadásul a hitel megtalálásától egészen a sikeres szerződésig díjmentesen segítünk neked, így nem csak pénzedet, de az idődet is megspóroljuk.

Gyakori kérdések

Melyik bank ad 10 millió forintnál nagyobb összegű személyi kölcsönt?

Az egyes bankok esetében eltérő a felvehető személyi kölcsön maximális összege, így nagyobb hitelösszegnél ez is fontos szempont lehet a pénzintézet kiválasztásakor. Jelenleg mindössze az UniCredit Bank és az Erste Bank megy el akár 12 millió forint hitelösszegig, a CIB és az MBH Bank 10 millió forintot, a Cetelem Bank 9,9 millió forintot, a Raiffeisen és az OTP Bank 8-8 millió forintot, míg a K&H Bank 7 millió forintot hitelez legfeljebb.

Mekkora jövedelemmel igényelhető 10-12 millió Ft személyi kölcsön?

A bevállalható hiteltörlesztő maximális összegét alapvetően az úgynevezett adósságfék szabály (más néven JTM korlát) határozza meg, ami szerint - 2023. július 1-től - 600 ezer forint nettó jövedelem alatt a kereset legfeljebb 50 százaléka, 600 ezer forinttól pedig 60 százaléka fordítható hitelszolgálatra egy a személyi kölcsönnél.

Számolni kell azonban azzal is, hogy a bankok rendszerint valamekkora becsült megélhetési költséggel csökkentik a nettó jövedelmet, és ezt követően számolnak JTM-et, ami jelentősen megnöveli a szükséges nettó jövedelem összegét.

Amennyiben kizárólag a JTM-mel számolunk, akkor 10-12 millió forint, 8 éves futamidőre igényelt személyi kölcsön igényléséhez minimálisan 330 - 420 ezer forint nettó igazolt jövedelemre van szükség, ám ennél magasabb is lehet az elvárás.

Az UniCredit Banknál annyiban egyértelmű az elvárás, hogy kizárólag abban az esetben lehet 10 millió forintot meghaladó személyi kölcsönt igényelni náluk, amennyiben a nettó jövedelem eléri a 600 ezer forint.

Mekkora a havi törlesztője 10-12 millió forint fedezet nélküli hitelnek?

A Bankmonitor személyi hitel kalkulátor által vizsgált bankok közül hét éves futamidőre négy bank - UniCredit, Erste, CIB, MBH - kínál személyi hitelt, míg az elérhető leghosszabb, nyolcéves futamidőnél az MBH kiesik, így mindössze három pénzintézet közül választhatunk. Nyolc éves futamidőre, 600 ezer forint nettó igazolt jövedelemmel a 10 millió forint összegű hitel havi törlesztője 164 - 172 ezer forint lehet, függően a választott banktól, ami csaknem 900 ezer forint különbség teljes visszafizetésben.

12 millió forint összegű hitelt már csak az UniCredit és az Erste Bank kínál, ezekre - nyolc éves futamidőre és 600 ezer forint nettó jövedelemmel - 197 - 207 ezer forintot kell havi szinten fizetni, ami 18,9 - 19,9 millió forint teljes visszafizetést jelent.

Mennyi az átfutási ideje egy nagyösszegű személyi hitelnek?

A személyi kölcsönök átlagos átfutási ideje hitelösszegtől függően általában néhány nap, de a saját számlavezető bankunk akár órák alatt is elbírálhatja a beérkező igénylésünket.

Milyen célra igényelhető nagyösszegű, fedezet nélküli hitel?

A személyi kölcsönök többsége szabad felhasználású, vagyis az igénylő bármilyen célra fordíthatja a bank által folyósított összeget. Lehet ez autó- vagy lakásvásárlás, lakásfelújítás, de akár egy nagyszabású esküvő vagy egy költséges orvosi beavatkozás is finanszírozható belőle. A költést a bank nem ellenőrzi, így természetesen a számlákat sem kell gyűjteni és utólag bemutatni.

Milyen egyszeri költségekre számíthatunk?

Az akár 10 millió forint fedezet nélküli kölcsönt kínáló pénzintézetek közül az UniCredit Bank, a CIB Bank és az MBH Bank hiteleinek nincs induló költsége, míg az Erste Bank 1% folyósítási díjjal csökkenti a kiutalt összeget. Ez 10-12 millió forint hitelösszegnél 100 - 120 ezer forint kiadást jelenthet igényléskor.

Változhat a személyi kölcsönök kamata a futamidő alatt?

A nagyösszegű hiteleknél különösen nagy kockázata van egy esetleges kamatemelkedésnek. Egy 12 millió forint összegű, 8 éves futamidejű, 12 százalékos kamatú hitel esetében például egy 3 százalékos kamatemelkedés több mint 20 ezer forinttal növelné meg a havi törlesztőket. A jelenleg elérhető személyi kölcsön azonban fix kamatúak, a kamat és a havi törlesztő a futamidő végéig változatlan, vagyis nem kell kamatkockázattal számolni.

A nyugdíjasok is kaphatnak nagyösszegű személyi kölcsönt?

Az öregségi nyugdíj éppen úgy hitelezhető, mint az alkalmazotti jövedelem, amennyiben elbírja a szükséges hitelösszeg havi törlesztőjét. A bankok azonban minden esetben meghatároznak egy maximális életkort – ez 65-75 év között van általában -, amit ha betölt a futamidő végéig az igénylő, akkor fiatalabb adóstárs bevonására lehet szükség.

Hány éves kortól kaphatunk nagyösszegű hitelt?

A bankok rendszerint 20-23 éves kortól hiteleznek függetlenül az igényelt hitel nagyságától.

Egy meglévő hitelkártya befolyásolhatja a felvehető hitel összegét?

A bankok a JTM-számítás során nem csak a meglévő hiteltörlesztőket veszik figyelembe, hanem a meglévő hitelkeretek – hitelkártya vagy folyószámla – összegének 5 százalékát is adósságszolgálatnak tekintik. Mégpedig akkor is, ha ezekből egyetlen forintot sem használtunk fel. Ezért, ha a jövedelem nem elegendő a szükséges hitelösszeg felvételéhez, célszerű lehet megfontolni a hitelkeretek megszüntetését.

Hirdetés

Blogajánló

Hirdetés
Hirdetés