loading
Otthontérkép

TUDD MEG 3 PERC ALATT, HOGY MENNYI LAKÁSHITELT KAPHATSZ!

Kalkulátorunk az igazolt jövedelem, meglévő hiteltörlesztések és egyéb fontos szempontok alapján számszerűsíti, milyen összegű lakáshitel elérhető számodra.

Milyen célra vennéd fel a hitelt?
Hitelcél Az új hitel felhasználási célja. Lakáscél esetén alacsonyabb, szabad felhasználás esetén pedig magasabb kamattal vehetsz fel hitelt. Alacsonyabb kamat mellett több hitelt kaphatsz.
év
Életkor Az életkor pontos megadása fontos, amennyiben CSOK-ot igényelnél vagy kamattámogatott hitelben gondolkodsz.
Hány eltartott gyermek van a háztartásban?
Gyermekek A gyermekeid száma fontos, amennyiben CSOK-ot igényelnél vagy kamattámogatott hitelben gondolkodsz. CSOK esetén a jövőben születendő (vállalt) gyermekeket is add meg. Továbbá eltartott gyermeknek számít az a felsőoktatásban tanuló is, akinek nincs saját keresete.
Hol található a fedezetül felajánlott ingatlan?
Ingatlan elhelyezkedése Egyes kamattámogatott hitelek esetén nagyobb összegű hitelt vehetsz fel Budapesten és megyei jogú városokban.
Ft
Meglévő hiteltörlesztések A háztartás összes havi hiteltörlesztését tűntesd fel. A fennálló hitelek törlesztőrészlete csökkenti a felvehető hitel összegét. Ilyen hitel lehet például a lakáshitel, személyi kölcsön, autóhitel.
Ft
Meglévő hitelkeret A hitelkártya és a folyószámlahitel hitelkereteinek a teljes összege, nem csak a kihasznált rész. A fennálló hitelkeretek csökkentik a felvehető hitel összegét.
Kedvezőbb hitelért cserébe milyen feltételeket vállalnál?
Vállalt feltételek Alacsonyabb kamattal és kisebb induló költséggel vehetsz fel hitelt, ha teljesíted a bank által megadott feltételeket. Alacsonyabb kamat mellett több hitelt kaphatsz.

A kölcsön törlesztési számláján csoportos beszedési megbízás vagy egyéb elvárt tranzakciók teljesülnek.

Bankkártyás vásárlás havonta a bank által elvárt összegben.

A bank által meghatározott lakásbiztosítás megkötése.

A bank által meghatározott számlacsomag fenntartása.

Mennyi összesen a család igazolható, havi nettó jövedelme?
Magyar alkalmazotti jövedelem

0 Ft

Bankba érkeztetett: 0 Ft
Összesen: Bankba érkeztetett:

0 Ft

0 Ft

Jövedelem Megadható minden hivatalosan igazolható jövedelem. Amennyiben többen is jövedelmet igazoltok, vagy több különböző jövedelmed is van azokat külön-külön rögzítsd. A jövőben bankba ékeztetett jövedelem helyes megadása azért fontos, mert egyes bankok ezen összeg alapján adhatnak kamat vagy díjkedvezményeket. Alacsonyabb kamat mellett több hitelt vehetsz fel.