0 Ft-os Bankszámla

Miért éri meg most Raiffeisen Prémium Gold 2.0 számlát nyitni?
 • Ingyenes számlavezetés
 • Ingyenes utalások netbankon
 • Ingyenes csoportos beszedési megbízások
 • Ingyenes bankkártya a feltételek teljesítése esetén

Prémium számlát szeretnék

*A Raiffeisen Prémium Gold 2.0 számlacsomag havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben legfeljebb három részletben összesen minimum 400 ezer Ft vagy annak megfelelő összegű deviza átutalás érkezik bankszámlára VAGY az ügyfél megtakarításainak egyenlege minimum 8 millió Ft. 2021.12.31. után a 400 000 Ft összegű jóváírásnak egy összegben kell érkeznie. Egyéb esetben a számla havidíja 11 506 Ft. A fél éven belüli számlazárás díja 5 000 Ft. Egy elektronikus bankkártya éves díja 0 Ft, amely utólag kerül visszatérítésre, ha az ügyfél a díjterhelést megelőző év során összesen legalább 500.000 Ft (ez havonta 41 667 Ft-nak felel meg) összegben hajt végre bankkártyás vásárlási tranzakciókat, és/vagy rendelkezik OneCard hitelkártyával. Ellenkező esetben a bankkártya éves díja az első évben 0 Ft, a 2. évtől 6 479 Ft.

Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla jellemzői

Kiknek előnyös az ingyenes Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla?

Olyan, átlagnál jobban kereső ügyfelek részére lett kifejlesztve a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla, akik igénylik a prémium szolgáltatásokat, ám ennek ellenére sem kívánnak a szükségesnél többet költeni bankolásra.

Milyen prémium szolgáltatások járnak a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlához?

 • A 24 órás telefonos Premium ügyfélszolgálat segítségével kényelmesen intézheti számlaügyeit, információkat kérhet a Premium Direkt ügyfélszolgálaton keresztül.
 • Használhatja a Raiffeisen DirektNet internet banking szolgáltatást.
 • A Premium szolgáltatást kínáló fiókokban előzetes időpont-egyeztetés alapján személyes Premium Banking tanácsadója az egyeztetett időpontban azonnal fogadja.
 • A Premium Banking keretében igénybe vehető valamennyi szolgáltatás tekintetében naprakész pénzügyi információkkal rendelkező Premium Banking tanácsadó munkatárs szolgálja ki. A tanácsadó mobiltelefonon is elérhető!
 • Pénzügyi tranzakcióinak folyamatos ellenőrzésére a Raiffeisen Mobil Banking kényelmes és egyszerű megoldást kínál.
 • A mobiltelefonjára érkező SMS értesítés révén nyomon követheti a bankszámláján történt jóváírásokat, terheléseket, a bankkártyájával történt készpénzfelvételeket és vásárlásokat.
 • Utazási biztosítás: a Premium Gold 2.0 Számlacsomagban az első évben díjmentesen veheti igénybe a bankkártyához kapcsolódó utazási biztosítást.
 • Partnerkedvezmények: Premium ügyfélként igénybe veheti a kiemelt partnerek állandó kedvezményeit, a kedvezményes orvosi vizsgálatokat, az utazási, üdülési – és sportolási ajánlatokat, szépségápolási vagy autóvásárlási kedvezményeket.
 • A Premium szolgáltatás része egy életciklus és igény alapú, hosszú távú pénzügyi terv elkészítése is.

Mely szolgáltatások ingyenesek a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlánál?

 • Számlavezetési díj: 0 Ft/hó
 • Kedvezményes forint készpénzfelvétel belföldön Raiffeisen automatából (4 db): 0 Ft
 • Átutalás belföldön forintban Raiffeisen Direktneten keresztül: 0 Ft
 • Közüzemi díjak beszedése: 0 Ft
 • Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön: 0 Ft
 • Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön: 0 Ft
 • Betétikártya-szolgáltatás – Premium Start OKOSkártya az első évben: 0 Ft
 • OKOSkártyához köthető utazási biztosítás az első évben: 0 Ft
 • Amennyiben a számlájához kapcsolódóan ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot tesz, akkor 150 ezer Ft erejéig 2 db készpénzfelvételt belföldön forintban bármely ATM-ből díjmentesen végezhet.

Melyek a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla ingyenességének feltételei?

Jelenleg kétféle módon válhat jogosulttá az ingyenes számlavezetésre:

 1. Az első opció szerint havonta legalább 400 000 forint (vagy annak megfelelő összegű deviza) jóváírását várja el a bank, amelynek legfeljebb három részletben kell beérkeznie. Fontos, hogy a havi 400 000 forintos jóváírásnak 2022. január 1-től kezdődően már egy összegben kell beérkeznie.
 2. A banknál meglévő megtakarításainak összesített egyenlegének el kell érnie a 8 millió forintot.

Mi történik akkor, ha nem sikerül teljesíteni a Raiffeisen Premium 2.0 bankszámla ingyenességének feltételeit?

Aki ilyen bankszámlával rendelkezik, és valamelyik hónapban egyik feltételt sem teljesítené, akkor a számlavezetési díja jelentősen megdrágul: a normál havidíj 11 506 forint. Éppen ezért csak azoknak javasolt ezt a számlacsomagot választaniuk, akik nagy biztonsággal eleget tudnak tenni a bank elvárásainak. Ha valamilyen előre nem látható okból kifolyólag nem teljesülnének a feltételek, akkor érdemes lemondani az úgynevezett Premium Banking tagságot, mert ez mentesíthet a számlavezetési díj fizetési kötelezettsége alól.

Hogyan kaphat ingyenes bankkártyát a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlához?

A Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlához alapból egy MasterCard Premium Start OKOSkártya jár. Ennek a bankkártyának 0 Ft az éves díja (utólag kerül visszatérítésre), amennyiben az ügyfél a díjterhelést megelőző év során összesen legalább 500 000 Ft (azaz havonta 41 667 Ft) összegben hajt végre bankkártyás vásárlási tranzakciókat, vagy rendelkezik OneCard hitelkártyával. Ellenkező esetben a bankkártya éves díja az első évben 0 Ft, a második évtől 6 479 Ft.

Hogyan nyithat online bankszámlát?

Amennyiben a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla elnyerte a tetszését, nincs más dolga, mint megadni az elérhetőségeit, ezután a Bankmonitor szakértője telefonon fogja megkeresni, hogy vele még egyszer átszámolhassa, mivel jár a legjobban. Ezt követően szakértőnk személyre szabott ajánlatot készít, végül pedig sor kerülhet a kényelmes és gyors szerződéskötésre. Ha a Bankmonitoron keresztül történik a szerződéskötés, akkor nem kell bankfiókba menni és kihagyható a sorban állás is, mert a Bankmonitor tanácsadója elvégzi az összes papírmunkát. A Bankmonitor szolgáltatása teljes egészében díjmentes.

Mennyibe kerül a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla megszüntetése?

6 hónap elteltével a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla ingyenesen megszüntethető.

Hogyan vehet fel ingyenesen készpénzt a bankszámláról?

Minden fizetési bankszámlához igényelhető az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség, amivel maximum 150 ezer forintot lehet felvenni bármely bankjegykiadó automatából, legfeljebb két tételben. Mivel az ingyenesség szempontjából nem számít, hogy saját bankunk vagy más pénzintézet automatáját használjuk, akár az is elképzelhető, hogy a lehetőséget teljes egészében egy másik bank eszközével használjuk ki. Ez akkor lehet például hasznos, ha olyan bank talál meg bennünket egy „kihagyhatatlan ajánlattal”, amelyiknek nincs komoly ATM hálózata, vagy nincs bankjegykiadó automatája a környékünkön. Az ingyenes készpénzfelvételről, valamint annak buktatóiról itt olvashatsz részletesen.

Milyen időközönként érdemes bankszámlát váltani?

Mint minden más termék esetében, itt is folyamatosan új termékek jelennek meg a piacon, amelyek esetenként kedvezőbb feltételeket, jobb árakat vagy többletszolgáltatást kínálnak a korábbiakhoz képest. Ezért a Bankmonitor szakértői azt javasolják, hogy 1-2 évente mindenki ellenőrizze, hogy nincs-e a piacon kedvezőbb ajánlat a meglévő számlájánál. Ezzel ugyanis éves szinten akár több tízezer forint is megspórolható.

Hogyan lehet lecserélni a régi bankszámlát egy új, kedvezőbb számlára?

Előfordulhat, hogy egy kedvező költségű, vagy akár ingyenes bankszámla bármennyire is csábító, a bankváltással járó mizériát valaki csak ezért nem vállalja be. Szerencsére már évek óta működik az egyszerűsített bankváltás lehetősége, aminél mindössze annyi a feltétel, hogy a számlák pénzneme azonos legyen. Ráadásul az egész folyamat két hét alatt lezongorázható! Az egyszerűsített bankváltást az új számla megnyitásakor lehet kezdeményezni a kiválasztott pénzintézet bármelyik fiókjában. Itt kapunk egy „Számlaváltási meghatalmazás” nyomtatványt, amivel meghatalmazzuk az új számlavezető bankot az ügy elintézésével.

A nyomtatványon kérhető, hogy a procedúra végén a régi számlát szüntessék meg. A legjobb az egészben az, hogy értesítik a közmű-szolgáltatókat, a biztosítókat és minden más érintettet a számlaváltásról, így nem kell egyenként megkeresni mindegyiket. A procedúra végén a régi bank átutalja a fennmaradó egyenleget az új számlára, majd ha kértük, megszünteti a már feleslegessé vált számlát.

Nyiss online Raiffeisen Prémium bankszámlát otthonról!

Elérhetőségeid megadása után kollégánk telefonon felkeres.
Így szakértőnkkel még egyszer át tudjátok számolni, hogy mivel jársz a legjobban! (Azt is megtudhatod, hol van számlanyitási akció.)
Szakértőnk személyre szabott ajánlatot készít számodra.
Felteheted kérdéseidet, amik felmerültek keresés közben. Éves szinten több ezer lakástakarék érdeklődőt szolgálunk ki, így biztos, hogy neked is tudunk segíteni.
Kényelmes és gyors szerződéskötés.
Ha minket választasz, nem kell bankfiókba menned és kihagyhatod a sorban állást, megkötjük a szerződést és elintézzük az összes papírmunkát helyetted!
Dőlj hátra és légy elégedett: pénzt és időt spóroltál!
Szolgáltatásunk teljes egészében díjmentes, valamint a szakértő kollégánk a teljes ügyintézést leveszi a válladról, így rengeteg időt spórolsz meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés