Prémium ingyenes
bankszámla

Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlanyitás
Élvezd ki az előnyöket, felesleges költségek nélkül!
 • Ingyenes bankszámlanyitás
 • Ingyenes bankkártya*
 • Ingyenes számlavezetés
 • Ingyenes utalás netbankon és mobilapplikáción keresztül
 • Havi 4 db készpénzfelvétel Raiffeisen automatából
24/7
ügyfél-
szolgálat
Személyes
Premium Banking
tanácsadó
Partner-
kedvezmények
Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla

Neked ajánljuk az ingyenes Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlát, ha

 • az átlagnál jobban keresel,
 • igényled a prémium szolgáltatásokat,
 • de nem akarsz feleslegesen költeni bankolásra.

Kalkulálj, nézd meg, hogy van-e jobb ajánlat a számodra és add le érdeklődésed!

myRaiffeisen mobilapplikáció

Intézd pénzügyeidet bármikor és bárhonnan, egyszerűen a mobilodról!

A myRaiffeisen mobilapplikáció egyszerűbbé, átláthatóvá és logikussá teszi a pénzügyeket, hogy még jobb döntéseket hozhass.

 • Kövesd nyomon költéseid:
  • Átlátható és egyértelmű módon jeleníti meg a tranzakcióid.
  • Az “Elemzések” funkció automatikus kategorizálással megmutatja, mire költesz: szórakozásra, számlákra és közüzemi díjakra, vagy csak sok apróságra, amelyek együttesen már nagyobb összeget is kitesznek.
 • Legyen mindened egy helyen:
  • Bármikor könnyen elérheted Raiffeisen bankszámláid, betétikártya-szolgáltatásod - betéti kártyáid és hitelkártyáid egy felületen.
 • Ügyintézés egyszerűen a mobilodról:
  • Legyen szó átutalásról, limit módosításáról, bankszámlaszám elküldéséről vagy hitelkártya-egyenleg feltöltéséről, nem szükséges bemenned a bankfiókba.
myRaiffeisen mobilapplikáció

Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla jellemzői

Milyen prémium szolgáltatások járnak a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlához?

 • A 24 órás telefonos prémium ügyfélszolgálat segítségével kényelmesen intézheted számlaügyeid és információkat kérhetsz a Premium Direkt ügyfélszolgálaton keresztül.
 • A prémium szolgáltatást kínáló fiókokban előzetes időpont-egyeztetést követően személyes Premium Banking tanácsadód fogad, aki naprakész pénzügyi információkkal rendelkezik, de akár telefonon is fordulhatsz hozzá segítségért.
 • Használhatod a Raiffeisen DirektNet internet banking szolgáltatást.
 • Pénzügyi tranzakcióid folyamatos ellenőrzésére a Raiffeisen Mobil Banking kényelmes és egyszerű megoldást kínál.
 • A mobiltelefonodra érkező SMS értesítés révén nyomon követheted a bankszámládon történt jóváírásokat, terheléseket, készpénzfelvételeket és vásárlásokat.
 • Utasbiztosítás: a Premium Gold 2.0 Számlacsomagban az első évben díjmentesen veheted igénybe a bankkártyához tartozó utazási biztosítást.
 • Partnerkedvezmények: prémium ügyfélként igénybe veheted a kiemelt partnerek állandó kedvezményeit, a kedvezményes orvosi vizsgálatokat, az utazási, üdülési – és sportolási ajánlatokat, szépségápolási vagy autóvásárlási kedvezményeket.
 • A prémium szolgáltatás része egy életciklus és igény alapú, hosszú távú pénzügyi terv elkészítése is.

Mely szolgáltatások ingyenesek a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlánál?

Számlavezetési díj0 Ft/hó
Kedvezményes forint készpénzfelvétel belföldön Raiffeisen automatából0 Ft (4 db/hó)
Átutalás belföldön forintban Raiffeisen Direktneten keresztül0 Ft
Beszedés - Közüzemi díjak beszedése0 Ft
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön0 Ft
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön0 Ft
Betétikártya-szolgáltatás -Premium Start OKOSkártya az első évben0 Ft*
OKOSkártyához köthető utazási biztosítás az első évben0 Ft

Amennyiben a számládhoz kapcsolódóan ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot teszel, 150 ezer Ft erejéig 2 db készpénzfelvételt belföldön forintban bármely ATM-ből díjmentesen végezhetsz.

* A második évtől nem kerül felszámításra az aktuális éves díj, ha az Ügyfél a díjterhelést megelőző év során legalább 500 000 Ft összegben hajt végre vásárlási tranzakciókat a bankszámlához/hitelkártya számlához tartozó fő- és társkártyákkal. Egyéb esetben a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában a dombornyomott Start OKOSkártyára megállapított éves díj kerül terhelésre.

Melyek a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla ingyenességének feltételei?

Jelenleg kétféle módon válhatsz jogosulttá az ingyenes számlavezetésre:

 1. Az első opció szerint havonta legalább 400 000 forint (vagy annak megfelelő összegű deviza) jóváírását várja el a bank, amely 2023. március 31-ig történő szerződéskötés esetén akár három részletben is beérkezhet.
 2. A banknál meglévő megtakarításaid összesített egyenlegének el kell érnie a 8 millió forintot.

Mi történik akkor, ha nem sikerül teljesíteni a Raiffeisen Premium 2.0 bankszámla ingyenességének feltételeit?

Aki ilyen bankszámlával rendelkezik, és valamelyik hónapban egyik feltételt sem teljesíti, akkor a számlavezetési díja jelentősen megdrágul: a normál havidíj 12 092 forint.

Éppen ezért csak azoknak javasolt ezt a számlacsomagot választaniuk, akik nagy biztonsággal eleget tudnak tenni a bank elvárásainak. Ha valamilyen előre nem látható okból kifolyólag nem teljesülnének a feltételek, akkor érdemes lemondani az úgynevezett Premium Banking tagságot, mert ez mentesíthet a számlavezetési díj fizetési kötelezettsége alól.

Hogyan lehet ingyenes bankkártyát kapni a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlához?

A Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámlához alapból egy MasterCard Premium Start OKOSkártya jár. Ennek a bankkártyának 0 Ft az éves díja, amennyiben az ügyfél a díjterhelést megelőző év során összesen legalább 500 000 Ft (azaz havonta 41 667 Ft) összegben hajt végre bankkártyás vásárlási tranzakciókat, vagy rendelkezik OneCard hitelkártyával. Ellenkező esetben a bankkártya éves díja az első évben 0 Ft, a második évtől 6 809 Ft.

Hogyan lehet online bankszámlát nyitni?

Amennyiben a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla elnyerte a tetszésedet, akkor nincs más dolgod, mint

 1. megadni az elérhetőségeidet;
 2. ezután szakértőnk felveszi veled telefonon a kapcsolatot,

hogy még egyszer átszámolhassátok közösen, biztosan ez-e a számodra legjobb bankszámla;

 1. ezt követően személyre szabott ajánlatot fogsz kapni tőlünk,
 2. végül pedig sor kerül a kényelmes és gyors szerződéskötésre.

Mennyibe kerül a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla megszüntetése?

6 hónap elteltével a Raiffeisen Premium Gold 2.0 bankszámla ingyenesen megszüntethető.

Hogyan lehet ingyenesen készpénzt felvenni a bankszámláról?

Minden fizetési bankszámlához igényelhető az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség, amivel maximum 150 ezer forintot lehet felvenni bármely bankjegykiadó automatából, legfeljebb két tételben. Mivel az ingyenesség szempontjából nem számít, hogy saját bankunk vagy más pénzintézet automatáját használjuk, akár az is elképzelhető, hogy a lehetőséget teljes egészében egy másik bank eszközével használjuk ki. Ez akkor lehet például hasznos, ha olyan bank talál meg bennünket egy „kihagyhatatlan ajánlattal”, amelyiknek nincs komoly ATM hálózata, vagy nincs bankjegykiadó automatája a környékünkön. Az ingyenes készpénzfelvételről, valamint annak buktatóiról itt olvashatsz részletesen

Milyen időközönként érdemes bankszámlát váltani?

Mint minden más termék esetében, itt is folyamatosan új termékek jelennek meg a piacon, amelyek esetenként kedvezőbb feltételeket, jobb árakat vagy többletszolgáltatást kínálnak a korábbiakhoz képest. Ezért a Bankmonitor szakértői azt javasolják, hogy 1-2 évente mindenki ellenőrizze, hogy nincs-e a piacon kedvezőbb ajánlat a meglévő számládnál. Ezzel ugyanis éves szinten akár több tízezer forint is megspórolható.

Hogyan lehet lecserélni a régi bankszámlát egy új, kedvezőbb számlára?

Előfordulhat, hogy egy kedvező költségű, vagy akár ingyenes bankszámla bármennyire is csábító, a bankváltással járó mizériát valaki csak ezért nem vállalja be. Szerencsére már évek óta működik az egyszerűsített bankváltás lehetősége, aminél mindössze annyi a feltétel, hogy a számlák pénzneme azonos legyen. Ráadásul az egész folyamat két hét alatt lezongorázható! Az egyszerűsített bankváltást az új számla megnyitásakor lehet kezdeményezni a kiválasztott pénzintézet bármelyik fiókjában. Itt kapunk egy „Számlaváltási meghatalmazás” nyomtatványt, amivel meghatalmazzuk az új számlavezető bankot az ügy elintézésével.

A nyomtatványon kérhető, hogy a procedúra végén a régi számlát szüntessék meg. A legjobb az egészben az, hogy értesítik a közműszolgáltatókat, a biztosítókat és minden más érintettet a számlaváltásról, így nem kell egyenként megkeresni mindegyiket. A procedúra végén a régi bank átutalja a fennmaradó egyenleget az új számlára, majd ha kértük, megszünteti a már feleslegessé vált számlát.

*A Raiffeisen Prémium Gold 2.0 számlacsomag havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben 2023. 03. 31-ig megtörténik a szerződéskötés, és a tárgyhónapban legfeljebb három részletben, összesen minimum 400 ezer Ft, vagy annak megfelelő összegű deviza átutalás érkezik a bankszámlára, vagy az ügyfél Raiffeisen Banknál elhelyezett megtakarításainak egyenlege minimum 8 millió Ft. Egyéb esetben a számla havidíja 12 092 Ft. A fél éven belüli számlazárás díja 5 000 Ft. Egy elektronikus bankkártya éves díja 0 Ft, ha az ügyfél a díjterhelést megelőző év során összesen legalább 500.000 Ft (ez havonta 41 667 Ft-nak felel meg) összegben hajt végre bankkártyás vásárlási tranzakciókat, és/vagy rendelkezik OneCard hitelkártyával. Ellenkező esetben a bankkártya éves díja az első évben 0 Ft, a 2. évtől 6 809 Ft.

Hirdetés

Blogajánló

Hirdetés
Hirdetés