Számlát nyitnál az UniCredit banknál? Mutatjuk a legjobb lehetőségeket!

Számlát nyitnál az UniCredit banknál? Mutatjuk a legjobb lehetőségeket!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-10-24
 

Köztudott, hogy időnként érdemes felülvizsgálni kiadásainkat és ha lehet, váltani kedvezőbb szolgáltatásra.  Így van ez a bankszámlákkal is. Több tényező miatt is megérheti váltani; mutatjuk, mit tud nyújtani jelenleg az UniCredit Bank, hogyan igényelhetsz jobb, vagy akár ingyenes számlacsomagot.

Nem csak a telefon, TV előfizetésnél, vagy streaming szolgáltatásnál, de a pénzügyekben is érdemes utánajárni, hogy van-e kedvezőbb, vagy éppen jobb szolgáltatásokat biztosító csomag a jelenleginél. A bankszámlák kapcsán kedvező hír, hogy ma már pillanatok alatt készíthetünk összehasonlítást az aktuális ajánlatokból, és még csak azt sem kell hozzá, hogy egyesével végiglapozzuk a banki hirdetményeket.

A Bankmonitor bankszámla kalkulátorával a legtöbb hazai pénzintézet számláit össze tudjuk vetni, ráadásul a részletes beállításokkal lehetőségünk van egyéni szokásaink szerint, személyre szabottan keresni közöttük. Az alábbiakban bemutatjuk, melyek most az UniCredit Bank legkedvezőbb lakossági számlái, így ha itt bankolsz, akár bankváltás nélkül kedvezőbb csomagra válthatsz. De az egyszerűsített bankváltásnak hála akkor sincs veszve az ügy, ha másik banknál van számlád.

Hirdetés

Hirdetés

Melyik most a legjobb díjcsomag az UniCredit banknál?

Két jövedelemmel is megvizsgáltuk a Bankmonitornál elérhető UniCredit számlákat, az első esetben havi nettó 200, a másodikban pedig havi nettó 400 ezer forint jövedelem érkezik a számlára. A táblázatokban az első éves díjak láthatók átlagos számlahasználattal (havi 4 db net/mobilbankos átutalásra 40 ezer Ft értékben, 2 db csoportos beszedésre 15 ezer Ft értékben, 30 db bankkártyás vásárlásra 75 ezer Ft összegben, és 2 db készpénzfelvételi tranzakcióra összesen 90 ezer Ft-ra.

UniCredit bankszámlák első éves díja havi nettó 200 ezer forintos jövedelemmel.

UniCredit bankszámlák első éves díja havi nettó 400 ezer forintos jövedelemmel.

Látható, hogy mindkét jövedelemszintnél egyértelműen a díjmentes UniCredit Partner Aktív Nulla bankszámla a legkedvezőbb, amelyet a következő feltételek teljesítése esetén van lehetőség igényelni és akár két évig díjmentesen használni:

  • Havonta legalább a minimálbérnek megfelelő jóváírás érkezik a számlára, melynek aktuális mértéke 177 400 Ft,
  • még nem rendelkezel bankszámlával az UniCredit banknál,
  • az SMS értesítések helyett mobil applikáción keresztüli értesítéseket kérsz (push üzenet),
  • nem indítasz bankfiókból tranzakciókat és nem veszel igénybe pénztári készpénzfelvételt,
  • pénzfelvételkor havonta két alkalommal összesen legfeljebb 150 ezer forintot veszel fel a jogszabály szerint, vagy havi egy alkalommal összeghatár nélkül veszel fel pénzt,
  • a bank kiemelt partnerén (pl. Bankmonitor) keresztül igényled a számlát.

Hogyan nyiss számlát az UniCredit Banknál?

Jó hír, hogy a legkedvezőbb számlacsomagot már teljesen online folyamattal is van lehetőséged igényelni, sőt, a számlanyitásért 30 ezer forintos jóváírásban is részesülhetsz. 

A számlanyitás gyorsan és egyszerűen elindítható: látogasd meg a bankszámla oldalát és kattints az igénylés indítása gombra. Add meg adataidat és a Bankmonitor szakértői hamarosan felkeresnek, hogy megválaszolják az esetleges nyitott kérdéseket és segítsenek a folyamatban.

Ha szeretnéd összehasonlítani az UniCredit bankszámlát más ingyenes számlákkal, kattints az ingyenes bankszámla összehasonlító oldalra, vagy kalkulálj és nézd meg az összes jelenleg elérhető számlacsomagot az alábbi kalkulátorral!

Hirdetés
Hirdetés