loading
Hírdetés

A legjobb személyi kölcsön ajánlatok 3 millió forint felvételéhez

szerző: Singer Zoltán

Sokan érdeklődnek nálunk személyi kölcsönnel kapcsolatban. Egyik érdeklődőnk nettó 200 000 forint jövedelem mellett szeretne 3 millió forint hitelhez jutni. Megnéztük a lehetőségeit, 6 éven keresztül havi 56 000 forint körüli törlesztővel számolhat, ez idő alatt a hitelösszegnél több mint 1 millió forinttal többet fizet vissza. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

Mint tudjuk, a nagyobb pénzköltéshez személyi kölcsönre lehet szükség. A hitelkártya és a folyószámlahitel erre nem jó megoldás, mivel ezeket csak átmeneti pénzszűke kezelésére találták ki. A személyi kölcsön havi törlesztésű hitel, és bármikor előtörleszthető. Ezért komolyabb költekezésnél a többi hitelhez képest nagy az előnye.

Mai példánkban feltesszük, hogy az ügyfélnek 200 ezer forintos nettó jövedelem mellett 3 millió forint személyi kölcsönre lenne szüksége. Ez egy komolyabb ház körüli munka, egy több személyes luxusnyaralás vagy éppen egy használtautó-vásárlás összegének felelhet meg.

Lássuk, a bankoktól ilyen esetben milyen feltételekkel kaphat hitelt az ügyfél, ha 6 éves futamidőben gondolkodik! A táblázatban csak a végig fix kamatozású személyi kölcsönöket vettük figyelembe, a futamidő közben változó kamatozásúakat nem.

Már nettó 200 000 forintos jövedelem mellett is találunk 10% teljes hiteldíj mutató közelében lévő ajánlatot, melynél 6 éves futamidő és havi 56 191 forintos törlesztőrészlet mellett több mint 1 millió forinttal kell az ügyfélnek többet visszafizetnie annál, mint amennyi hitelt kap.

A SberBank személyi kölcsöne kerül az első helyre, amennyiben 6 éves futamidőt vizsgálunk. A SberBank ajánlatának igényléséhez legalább nettó 100 000 forint jövedelemre, minimum 3 hónapos munkaviszonyra és a próbaidő leteltére van szükség.

A második helyre a CIB személyi kölcsöne került. A Takarékbank és a Raiffeisen Bank ajánlata pedig csak a THM alapján került rendezésre, pár tizedes jeggyel kedvezőbb a Takarék ajánlata, de a havi törlesztő és a teljes visszafizetendő összeg a Raiffeisen esetében a kedvezőbb.

Javasoljuk, hogy nézd meg személyi kölcsön kalkulátorunkat, hogy megtudd, számodra melyik hitelajánlat lenne a legkedvezőbb!

[personal_loans_scoring]

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés