Akár 120 ezer forintot is kaphatsz ajándékba az ingyenes Babaváró mellé!

Akár 120 ezer forintot is kaphatsz ajándékba az ingyenes Babaváró mellé!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-10-14
 

A Babaváró már eddig is egy remek lehetőség volt a gyermeket tervező fiatal párok számára. Idén ősszel azonban még tovább emelkedik a tét: egyes bankoktól akár 120 ezer forint jóváírást is kaphatunk az kölcsönösszegen felül. Éppen ezért érdemes lehet most lépni a kölcsön igénylésével, mert kicsúszhatunk a határidőből.

A Babaváró hitel még mindig az egyik legkedvezőbb kölcsön a gyermeket tervező fiatal párok számára. A hitelösszeg legfeljebb 10 millió forint lehet, melyet szabadon elkölthetünk, ráadásul nincs hozzá szükség ingatlanfedezetre sem. A kölcsön a futamidő első 5 évében kamatmentes, ha pedig ezen időszakon belül születne egy gyermekünk, akkor az ingyenességet a teljes futamidőre kiterjesztenék.

Amennyiben futamidő alatt megérkezne a második gyermekünk, akkor elengedik a fennálló tartozás 30 százalékát. Ha pedig megszületik a harmadik babánk, akkor az állam elengedi a kölcsönünkből hátralévő összeget. Kívánhatnánk ennél többet?

Hirdetés

Hirdetés

70-120 ezer forint jóváírás a Babaváró hitel mellé

Kívánság nélkül is kaphatunk többet egyes bankoktól: idén ősszel ugyanis számos pénzintézet extra, 70-120 ezer forint összeget is ajándékoz a Babaváró hitel mellé. Vagyis a kamatmentesség és a gyermekek után járó egyéb kedvezmények mellé még egy egyszeri jóváírásban is részesülhetünk.

Ebből a 70-120 ezer forintból nagyságrendileg két hónapig tudnánk fizetni a kölcsön törlesztőrészleteit is. (A maximális 10 millió forint összegű Babavárónak 20 éves futamidő esetén 46 ezer forint a havi törlesztőrészlete.) Ha most jó helyen igényeljük meg a hitelt, akkor az idei év törlesztőrészleteivel már nem is kell törődnünk. 

Jelenleg 5 banknál kaphatunk extra kedvezményt a Babaváró mellé. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy melyik bankot választjuk: eltérő összeget kaphatunk, ráadásul az akció feltételei is különbözhetnek.

A Babaváró hitelhez kapcsolódó kedvezmények, akciók

Milyen feltételekkel kaphatjuk meg a jóváírást?

Nem csak a jóváírás összege különböző az egyes pénzintézeteknél, a kedvezmény feltételei is eltérhetnek:

  • Van ahol csak új ügyfelek kaphatják meg a kedvezményt. (Egy meghatározott dátum előtt nem lehetett számlánk az adott pénzintézetnél.)
  • Egyes bankok kiegészítő szolgáltatások igénybevételét várják el: például valamilyen biztosítást kell kötnünk a pénzintézetnél.
  • Akad olyan bank is, amely meghatározott összegű havi jóváírást kér a nála vezetett bankszámlára a kedvezményért cserébe.
  • Figyelni kell arra is, hogy ne csússzunk ki a határidőből: a meghirdetett akciók ugyanis még az idei évben lejárnak. A lejárati idő az egyes pénzintézeteknél eltérő lehet, érdemes ezt is mérlegelni a bankválasztás során.

Nem biztos, hogy mindenhol megkaphatjuk a Babavárót

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a jogszabályi feltételek teljesítése nem jelenti azt, hogy megkapjuk a kölcsönt. Az egyes bankok bírálati elvárásainak is meg kell felelnünk, amelyek bizonyos jelentős eltérnek az egyes pénzintézeteknél.

Másképp számolnak például a külföldi jövedelmekkel, a vállalkozói bevételekkel, vagy épp a kismamák jövedelmével. Sőt az egyes pénzintézetek eltérő módon engedik megterhelni a fizetésünket: van ahol a jövedelem magasabb részét költhetjük el hiteltörlesztésre. (Természetesen a jogszabályi maximális terhelhetőséget egyik bank sem lépi át.)

Éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy egyik banknál megkapjuk a kért összeget, míg a másiknál nem. Ezeket a különbségeket sajnos nem lehet megismerni egy hirdetményből, banki tájékoztatóból. Éppen ezért érdemes lehet független szakértőhöz fordulni, aki segít eligazodni az egyes banki ajánlatok között.

Amennyiben fel szeretnéd venni a Babavárót ne habozz, év végéig ugyanis akár 100-120 ezer forintot is kaphatsz a hitelösszegen felül egyes bankoktól. Használd a Bankmonitor Babaváró kalkulátorát, ha ellenőrizni szeretnéd, hogy jogosult vagy-e a kölcsön igénylési feltételeinek.

Mennyi
Babaváró
hitelt kaphatok?

Akár 200 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
1
Hirdetés