Hogyan juthat a céged 100 millió Ft vissza nem térítendő támogatáshoz?

 • 2014.10.16.
 • szerző: bankmonitor

2014. november 9-től akár 100 millió Ft összegben, 50% támogatási mérték mellett, vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni mikro-, kis- és középvállalkozások számára. Érdemes megragadni a pályázati lehetőséget, mivel az újonnan megjelenő források többsége 2015-től várhatóan visszatérítendő lesz.

Mekkora összegre pályázhatsz?

10 millió Ft – 100 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni akár 50%-os támogatási mérték mellett.

A pályázat keretében rendelkezésre álló keretösszeg 8,5 milliárd forint, melyből várhatóan 150-200 darab pályázatot fognak támogatni.

Kinek érdemes pályázni?

A pályázatot olyan – Budapesten és Pest megyén kívüli – mikro,- kis- és középvállalkozások számára találták ki, akik gyártáshoz, anyagmozgatáshoz, csomagoláshoz kapcsolódó új eszköz beszerzését tervezik, infrastrukturális és ingatlan beruházásban gondolkodnak, gyártáshoz kapcsolódó új informatikai eszközök és szoftverek vásárlásával, gyártási licenc illetve know-how beszerzésével fejlesztenék vállalkozásukat.

Amennyiben konkrét elképzeléssel rendelkezel, töltsd ki az alábbi formot, hogy megtudd, a tervezett projekttel mennyi támogatásra lehetsz jogosult:


Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Ezzel a pályázattal érdemes kombinálni!

Az előző pályázattal együtt megjelent a vállalkozások külpiaci megjelenését támogató felhívás is.

Neked szól a pályázat, ha külföldi kiállításokon, vásárokon szeretnél megjelenni, árubemutatók vagy üzletember találkozók megszervezését tervezed, idegen nyelvű honlapot szeretnél létrehozni. Ezen tevékenységek támogatására most 3 millió Ft – 7,5 millió Ft közötti forrásra számíthatsz szintén akár 50%-os támogatási intenzitás mellett. A pályázat keretében összesen 1,5 milliárd forint kerül szétosztásra, 250-350 nyertes pályázat között.

Ki a fő célcsoport?

A két támogatás célcsoportjába elsősorban azok a vállalkozások tartoznak, melyek magas szinten feldolgozott, végfogyasztásra szánt terméket előállító iparágak vállalkozásai, hozzáadott érték-növekedési vagy exportpotenciállal bírnak, és a fejlesztés eredményeként helyi, nemzeti, de főleg nemzetközi hálózatokba kapcsolódnak be.

Az optimális pályázati forma és finanszírozási szerkezet elérése, a kapcsolódó pénzügyi, számviteli és jogi kockázatok elkerülése érdekében érdemes professzionális szakmai partnerrel konzultálni az egyes pályázati és egyéb finanszírozási lehetőségek igénybevételéről, a finanszírozási lehetőségek kombinálásáról, a kockázatmentes és megfelelően időzített projektstruktúra kialakításáról.


Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Értékeltség, béremelés és Tesla az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! Néhány modell, amelyek szerint el lehet dönteni, hogy az S&P 500 túlértékelt-e. Csak vájtfülűeknek! Vajon...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.