Hogyan lehet ingyenes az ügyfeleknek a Bankmonitor hitelszakértőinek szolgáltatása?

Hogyan lehet ingyenes az ügyfeleknek a Bankmonitor hitelszakértőinek szolgáltatása?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-11-30 Frissítve: 2019-11-29
 

A Bankmonitor személyi hitel, lakáshitel vagy éppen bankszámla kalkulátorával percek alatt megtudhatod, hogy melyik bank mely terméke a legelőnyösebb számodra. Ha pedig ezután a Bankmonitor szakértőinek segítségét kéred az igényléshez, akkor ez nem csak óriási segítséget jelenthet neked, de akár konkrét kedvezményeket is megkaphatsz. És mindez számodra teljesen ingyenes. De, hogyan lehetséges ez?

Ha lakáshitelt, személyi kölcsönt, Babaváró hitelt vagy csok hitelt vennél fel, esetleg bankszámlát nyitnál, akkor 3 út áll előtted.

  1. Megkeresheted egyenként a csaknem másfél tucat lakossági bankot, és begyűjtheted tőlük az igényeidnek megfelelő ajánlatot, majd ezeket összehasonlítva megkeresheted a számodra legelőnyösebbet.
  2. Besétálhatsz a számlavezető bankodba, abban bízva, hogy már meglévő ügyfélként kedvező ajánlatot adnak számodra.
  3. A bankok ajánlatait megversenyeztetheted a Bankmonitor – banki hirdetmények alapján – naponta frissülő kalkulátoraival:
    1. Személyi Kölcsön Kalkulátor
    2. Hitelkiváltás Kalkulátor
    3. Lakáshitel Kalkulátor
    4. Babaváró Kalkulátor
    5. Bankszámla Kalkulátor

Hirdetés

Hirdetés

Miért jó neked egy kalkulátor?

A kalkulátorok legnagyobb előnye, pontosan megadhatod a személyes paramétereidet és igényeidet, a program pedig ezek alapján lefuttat egy keresést és megjeleníti számodra sorba rendezve az ajánlatokat. Hiszen egy lakáshitelnél például nagyon nem mindegy, hogy milyen célra igényelnéd a pénzt -felújítás, újépítésű vagy használt lakás vásárlása, építés, szabad felhasználás stb. -, mert a bankok ezekre sokszor más-más ajánlatot adnak.

Ahogy az is számít, hogy mekkora összegű jövedelmet tudsz igazolni, mert a bankok kamatai eszerint is eltérhetnek egymástól, de a fedezetként felajánlott ingatlan értéke és elhelyezkedése is számít. A lakáshiteleknél ráadásul rendkívül fontos a kamatperiódus hossza – ezen idő alatt a kamat és a hiteltörlesztő nem változhat -, ugyanis minél hosszabb a kamatperiódus, annál magasabb egy hitel kamata, ezzel pedig a hitel törlesztője.

A Bankmonitor Lakáshitel Kalkulátora tehát nem csak akkor hasznos, ha már konkrét elképzelésekkel keresel valamilyen pénzügyi terméket, hanem akkor is, ha megnéznéd, hogy például a kamatperiódus vagy a futamidő módosítása milyen hatással lenne egy lakáshitelre, vagy akár csak ellenőriznéd, hogy mekkora hitelre vagy jó a bankoknál.

Lényeges az is, hogy a Bankmonitor kalkulátorai a találati listán (a Babaváró kalkulátor kivételével, amivel azt ellenőrizhetitek, hogy megfeleltek-e a feltételeknek) megjelenítik a bankok és a termékek neveit, vagyis ezt követően akár te magad is felkeresheted azokat. (Sok más kalkulátornál csak az összegeket – hitelnél például a havi törlesztőt és a teljes visszafizetést – látja a felhasználó, míg a banki adatok eléréséhez regisztráció szükséges.) Ám nem biztos, hogy az a legjobb megoldás számodra, ha teljesen egyedül vágsz bele a dologba!

Pénzügyi előny Bankmonitoron keresztüli igényléskor

A Bankmonitor kalkulátorok – lakáshitel, személyi kölcsön, bankszámla – nem csak a számodra legkedvezőbb termékeket mutatják meg, hanem azt is, hogy milyen kedvezményeket kaphatsz akkor, ha a Bankmonitoron keresztül igényled azt. Lakáshitelnél például kedvezményt kaphatsz a kezdeti költségekből – értékbecslési díj, folyósítási jutalék, földhivatali bejegyzés költsége stb. -, de egy 10 millió Ft-os lakáshitelnél az is 140-160 ezer Ft pénzügyi előnyt jelenthet, ha Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén nincs végtörlesztési díj.

Akár bankszámlanyitáskor is nyerhetsz a Bankmonitoron keresztüli igényléssel, például a 2 évig teljesen ingyenes CIB ECO bankszámla kizárólag a Bankmonitoron keresztül érhető el, a bankfiókban ugyanezeket a feltételeket nem kapod meg.

Megkönnyítheted az életed!

A konkrét pénzügyi előnyökön túl a Bankmonitor szakértői magában a hiteligénylés folyamatában is a segítségedre lehetnek. Ellenőrzik a dokumentumaidat, válaszolnak a felmerülő kérdésekre, segítenek a bankkal való kapcsolattartásban, és mindig ott lesznek mögötted, ha segítségre volna szükséged a procedúra során. Ráadásul ez számodra nem jár plusz költséggel!

Miért éri ez meg a Bankmonitornak!

A Bankmonitor, mint vállalkozás, természetesen profitorientált, ám a bevételei nem a felhasználóktól, hanem a bankoktól és a pénzügyi szolgáltatóktól származnak. A pénzügyi szolgáltatók azért fizetnek nekünk, mert a rajtunk keresztül hozzájuk érkező ügyfelek már átesnek egy előminősítésen, a szükséges dokumentumaik össze vannak gyűjtve, valamint megkaptak minden olyan tájékoztatást, amit egyébként a bankfiókok egyébként is leterhelt szakembereinek kellene elvégezniük. Ez a pénzügyi szolgáltatók számára jelentős pénzügyi előnyt jelent, aminek egy részét a Bankmonitor részére továbbadnak, természetesen kizárólag sikeres ügylet esetén. Így lehetséges, hogy az ügyfelek részére a Bankmonitor szolgáltatása teljesen ingyenes!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Hirdetés