Ilyet is ritkán látni! Díjat csökkent az OTP a kkv-k számára

 • 2014.03.04.
 • szerző: bankmonitor

Offenzívába kezdett az OTP Bank a kis- és középvállalati ügyfelek körében. Miközben más bankok megszüntetik a cégek számára legkedvezőbb számlacsomagjaikat vagy jelentős mértékben, átlagosan 27 százalékkal növelik a számlavezetés költségeit, a legnagyobb magyar bank a jelek szerint ezzel ellentétes irányba indult el.

Március 1-től az OTP kivétel nélkül és
jelentős mértékben csökkentette mikro- és kisvállalati ügyfeleinek számlavezetési díjait. A változtatás a
régi és az új számlatulajdonosokra egyaránt érvényes. Azt, hogy melyik számlacsomagnál mekkora volt a csökkenés, az alábbi táblázatban foglaltuk össze!

otpszla20140304.jpg

Ha érdekel, mostani számlacsomagod hol szerepel a listán, akkor kattints ide és ellenőrizd le!

Ugyancsak változás volt március elsejétől
a bankkártyák díját illetően. A
készpénzfelvétel díja a vállalati ügyfelek számára
minimális mértékben emelkedett. Érdekes ugyanakkor, hogy a
kártyadíjak csökkentek. Az elektronikus és a “dombornyomott” kártyáké egyaránt. A legfontosabb változásokat az alábbi táblázatban foglaltuk össze!

otpkartya20140304.jpg

Fontos információ a mikro- és a kisvállalkozások számára, hogy az OTP Bank március 31-ig
folytatja számlanyitási akcióját, amely ugyancsak jelentős kedvezményeket biztosít. Ha egy mikro- vagy kisvállalkozás folyószámlát nyit és ehhez E-kivonat szolgáltatáscsomagot kér, akkor egy évig, más esetben fél évig
nem kell számlavezetési díjat fizetnie.

Kalkulátorunkkal megvizsgálhatod, jelenlegi folyószámládnál kedvezőbb díjakat kínál-e az OTP Bank!

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Kereskedelmi háború

  Trumpnak igaza van a védővámokkal, bármennyire is nem tetszik ez a szabadkereskedelem híveinek. Kína ugyanis csal. A világ Kínát azért vette be a WTO-ba, mert...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.