Itt az első értékelés a hamarosan érkező fogyasztóbarát lakáshitelről!

Itt az első értékelés a hamarosan érkező fogyasztóbarát lakáshitelről!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-05-30 Frissítve: 2021-07-01
 

Akár már június végén megjelenhetnek az első fogyasztóbarát lakáshitelek itthon, ami azért lehet sokak számára fontos, mert a megemelkedett lakásárak mellett egyre többeknek van szükségük hitelre álmaik otthonához. A Bankmonitor az alábbi videóban foglalta össze a legfontosabb információkat a jegybank által életre hívott új hitelről. Többek között arra is választ kaphatunk a videóból, hogy az újdonság fényében megéri-e várni vagy akár mást most felvehetjük a hitelt. 

Egyre nő a hitelfelvételi kedv a lakáspiacon, részben ezért is döntött úgy a jegybank, hogy új lakáshitel minősítési rendszert vezet be. Néhány héten belül az első fogyasztóbarát lakáshitelek ki is jöhetnek. Ezernyi kérdés kavaroghat a fejekben az új hitellel kapcsolatban. Például sokakban felmerülhet, hogy miért is vettek fel hitelt korábban, még a jegybank lépése előtt. De ugyanúgy aktuális a kérdés, hogy megéri várni 2-3 hónapot az új hitelekre, ha már most megtalálták az igazi ingatlant. Ezekre a kérdésekre is választ adunk az alábbi videóban.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés