Betöltés

Lakástakarék akciókkal indul az újév

szerző: Bankmonitor.hu
2014-12-29

Ingyenesen kötnél szerződést? A legmagasabb hozamot biztosító lehetőséget keresed? A lehető legtöbb pénzt szeretnéd majd elkölteni jövőbeni lakáscélodra? Mindegy, melyik szempontot részesíted előnyben, biztosan találsz magadnak megfelelő megoldást a lakástakarék ajánlatok között az újévben is. Az akciók keretében ingyen is köthetsz szerződést, vagy bónusz jóváírást kaphatsz a befizetéseid után.

Ha a lehető legmagasabb összegre szeretnél szert tenni

A saját befizetéseid után egyrészt a lakástakarék által biztosított betéti kamatot, másrészt 30% állami támogatást kapsz lakáscélodra. Ezen kívül egy kedvezményes lakáskölcsönt is igénybe vehetsz, ha a megtakarítási rész – saját befizetés + betéti kamat + állami támogatás – nem lenne elegendő. A kölcsönrésszel együtt a legmagasabb összeget a Fundamenta Lakáskassza ajánlatai között érdemes keresni.

Ami az akciót illeti, a 2015. február 16-ig megkötött szerződésekre bónusz jóváírást biztosítanak, ha legalább 8 éves és minimum havi 12 ezer Ft-os, hitel fókuszú megtakarításra szerződünk. A Triplázó Bónusz akció keretében egy havi betét összegének kétszeresét kapjuk meg a számlánkra, amelynek lakáscélú felhasználását szintén igazolni kell.

Ha ingyen kötnél szerződést, de nem szereted a kötöttségeket

Akkor számodra megfelelő lehet az Erste Lakástakarék Prémium Hitel ajánlata. Ezt a terméket akció keretében érheted el, amelyet egyelőre 2015. január 31-ig hosszabbított meg a pénztár. Ennél a megtakarításnál nem kell kifizetned a számlanyitási díjat – amely a szerződéses összeg 1%-a –, nem kell egyéb terméket igénybe venned, és még a havi 150 Ft-os számlavezetési díjtól is mentesülsz. Az akciós terméket az Erste Bank fiókjaiba besétálva nem, de a Bankmonitoron keresztül megkötheted!

Ha a lehető legmagasabb hozamot szeretnéd a megtakarításodra

Akció nélkül is megállja a helyét a lakástakarékok között az OTP Hozam Plusz terméke. A 4 éves, havi 20 000 Ft-os megtakarításhoz 13,58%-os EBKM párosul, ami igen meggyőző érv amellett, hogy miért lakástakarékban gyűjtögesd a pénzedet.

Az egyéb akciós lehetőségek

OTP Lakástakarék

Az OTP Hitel Plusz termékeit még mindig ingyenesen, vagy féláron lehet megkötni. Előbbi ingyenes lehetőség határidőhöz nem kötött, viszont egyéb OTP termékkel kell rendelkeznünk, vagy ilyet kell kötnünk (pl. bankszámla, hitelkártya, egészségpénztári tagság, stb.). Az utóbbi, 50%-os számlanyitási díj mellett köthető akcióhoz nem kell plusz termékkel rendelkeznünk, és jelenleg év végéig élhetünk a lehetőséggel.

Erste Lakástakarék

Visszavonásig szól az ingyenes szerződéskötési lehetőség az Erste Klasszik Hitel, és Erste Klasszik Plusz szerződésekre, amennyiben meghatározott típusú bankszámlával rendelkezünk, vagy jövedelmünket a bankhoz érkeztetjük.

Aegon Lakástakarék

Féláron köthető meg az Aegon Kamat Fix megtakarítása, amennyiben az előírtaknak megfelelő Aegon lakásbiztosítással rendelkezünk, vagy ilyet kötünk.

Ha szeretnél a 30%-os állami támogatásban részesülni, de segítségre van szükséged, hogy melyik lakástakarékot válaszd, add meg adataidat és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Lakástakarék kalkulátor

step-1
Havi X Ft befizetés
Y év-en keresztül

(lakáscélra vagy lakáshitel törlesztésre)
ebből állami támogatás
% éves hozam (EBKM)
  • Teljes állami garancia a befizetett pénzre (OBA)
  • garantált éves hozam

Most Q Ft állami támogatással
Z Ft gyűjthetsz össze lakás célra.

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés. Egyedi kedvezmények, melyek csak a Bankmonitornál érhetőek el.

Szeretném igénybe venni
a Bankmonitor segítségét Lakástakarék vonatkozásában:

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: mire figyeljünk a számlanyitásnál?

2018. 09. 20.

A lakástakarék egy jó lehetőség, ha lakáscélra szeretnénk pénzt gyűjteni. Azonban akkor, ha szeretnénk vele a lehető legmagasabb betéti hozamot (EBKM) elérni, már a rövidebb futamidő és a nyitási akciók,...

Megvalósítjuk a lakáscélodat!

2018. 09. 14.

A lakáscél megvalósításához elengedhetetlen az önerő megléte. Ennek összegyűjtése sok esetben nem kis feladat. Két konkrét élethelyzetben, két teljesen különböző példán keresztül mutatjuk be, hogy a lakáshitelek felvételéhez hogyan gyűjtheted...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.