Mit tegyek a bevétellel? Felfüggesztett bankhoz érkezne a pénzem

  • 2015.03.05.
  • szerző: bankmonitor

A következő kérdést kaptuk: „Céges bankszámlával rendelkezünk a BRB Buda regionális Banknál. Március elején több mint 1 MFt-ot fogunk vevőnktől kapni. A történtek miatt előzzem ezt meg? Nyissunk máshol bankszámlát, és kérjük oda a pénzt?”

Amennyiben a bank tevékenysége felfüggesztésre került, azaz a pénzforgalmi szolgáltatások korlátozottak, mindenképpen érdemes cégünk árbevételét egy újonnan megnyitott bankszámlára irányítani. Ehhez két gyors lépésre van szükség:

  • új bankszámla megnyitása
  • vevő értesítése hivatalos levélben, hogy az adott számla ellenértékét a korábban kiállított számlán szereplő bankszámlaszámtól eltérő bankszámlára várjuk

Azon cégtulajdonosoknak, akik még nem választottak új bankot, ajánljuk vállalati bankszámla összehasonlítónkat:

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.