Véget ér egy akció, emelkednek a hitelkamatok

Véget ér egy akció, emelkednek a hitelkamatok
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-11-09
 

A CIB Bank az elmúlt hetekben egy különösen egyedi kedvezménnyel keltette a fel a jelzáloghitel iránt érdeklődők figyelmét. Az érdeklődés ezidáig is jelentős volt, ami nem meglepő, hiszen a standard kondíciókhoz képest jóval olcsóbban lehet lakáshitelt igényelni. A kedvezményes időszak azonban a héten lezárul, most kell lépni!

Az elmúlt hónapokban a kamatemelésektől volt hangos a hitelpiac, a magas infláció és az emelkedő alapkamat miatt gyakorlatilag az összes banknál érdemben emelkedtek a hitelkamatok.

Jó tudni
A bankok között komoly a verseny, bármikor megjelenhet egy-egy nagyon kedvező egyedi ajánlat, amely kiemelkedik a többi pénzintézet konstrukciója közül. Ilyen jelenleg a CIB Bank egyedi kamatkedvezménnyel elérhető jelzáloghitele is. Fontos azonban figyelni a határidőkre, a bank akciója ugyanis a héten lejár.

Mennyit ér az egyedi kedvezmény?

De mégis mekkora pénzügyi előnyt jelent a CIB Bank egyedi kamatkedvezménye? A Bankmonitor szakértői egy 20 millió forint összegű szabad felhasználású jelzáloghitel példáján keresztül mutatják be.

Jelenleg 20 millió forint szabad felhasználású jelzáloghitelt 20 éves futamidőre, 10 éves kamatfixálás mellett 8,79 százalékos kamaton lehet igényelni. A havi törlesztőrészlet 178 816 forint, a teljes visszafizetendő összeg 42 915 816 forint. A konstrukcióra érvényes teljes hiteldíj mutató 9,29 százalék.

A kedvezmény kifutásával egy hasonló jelzáloghitel kamata 9,69 százalékra emelkedne, a törlesztőrészlet pedig 190 686 forint lenne. A teljes visszafizetendő összeg pedig elérné a 45 764 564 forintot. A kölcsönre érvényes THM nagysága 10,28%.

Fontos
Havi szinten 10 ezer forintot, 20 év alatt összesen 2,8 millió forintot spórolhatunk, ha még időben leadjuk érdeklődésünket.

Fontos, hogy a kedvezményt a pénzintézet egyedi elbírálás mellett nyújtja. Az eltérő konstrukciók, feltételek esetében a kedvezmény mértéke is változhat. Arról még nincs információ, hogy a bank a jövőben tervez-e hasonló kedvezményt bevezetni, az azonban biztos, hogy a jelenleg érvényben lévő akció lejár.

Ahhoz, hogy esély legyen a kedvező feltételekkel kölcsönt igényelni még csütörtöki nap végéig érdemes leadni az érdeklődésed a Bankmonitornál.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés