0 Ft-os Yelloo bankszámla menő Playersroom kuponnal! (x)

0 Ft-os Yelloo bankszámla menő Playersroom kuponnal! (x)
Hirdetés

2023-11-15
 

A Raiffeisen Yelloo bankszámla több szempontból is nyerő lehet: a havi díja 0 Ft, az online utalások 20 ezer Ft összeghatárig díjmentesek, sőt a bankkártya első éves díját is elengedik. Ha pedig most nyitsz Yelloo számlát, akkor a tiéd lehet a 20 ezer Ft-os Playersroom kupon is.

Ma már aligha lehet meg bárki is bankszámla nélkül. Hiszen számla nélkül hogyan fizetnél akár a mobiloddal a pénztáraknál, a webshopokban vagy éppen a mobilalkalmazásokban, valamint utalni sem tudnál, illetve mások sem küldhetnének pénzt neked. Ezek pedig a pénzügyi függetlenséghez elengedhetetlenek.

A Yelloo bankszámla (lakossági számlavezetés) havi díja ráadásul 0 Ft, ezen kívül a kártyás vásárlások és 20 ezer Ft összeghatárig a mobil- és netbankból indított utalások is díjmentesek, valamint elengedik a számlához választott bankkártya első éves és kibocsátási díját is. Ez azt jelenti, hogy okos használattal minimálisra csökkentheted a pénzügyeiddel kapcsolatos költségeket.

Ha Yelloo számlát nyitsz, akkor a Yello Klubba is beléphetsz, ami egy hűségprogram, aminél a Raiffeisen Mastercard bankkártya használatával tudsz kedvezményekre beváltható pontokat gyűjteni. A kiemelt ajánlatok között van étterem, kiállítás, edzőterem és utazási szolgáltatás egyaránt.

Ha pedig 2024. január 12-ig nyitsz Yelloo számlát a Raiffeisen Banknál, akkor egy 20 ezer Ft értékű Playersroom kupont is bezsebelhetsz. A kupon egy promóciós kódot tartalmaz, amit a Yelloo Klubból tölthetsz le, majd a Playersroom online felületén válthatsz be egészen 2024. április 30-ig. Ehhez csak 5 db kártyás vásárlást kell teljesítened 2024.02.09-ig.

Hirdetés

Kinek lehet Yelloo számlája?

A Yelloo számla (lakossági számlavezetés) már akár 14 éves kortól – egészen 26 éves korig – nyitható, így az első lépés lehet a pénzügyi függetlenség felé vezető úton. A szülők például ide utalhatják a zsebpénzt, hogy azután a fiatalok önállóan intézhessék pénzügyeiket: vásároljanak a bankkártyájukkal, utaljanak más számlára, vagy akár készpénzt vegyenek fel, ha éppen erre van szükség. A saját számla abból a szempontból is biztonságot jelent, hogy ide a szülő bármikor küldhet pénzt, ami pár másodpercen belül meg is érkezik.

A fiatalok esetében mindig fontos kérdés a szülői kontroll lehetősége. A Yelloo számlával 14-18 év közötti fiatalok is önállóságot kapnak, ám a szülők a myRaiffeisen mobilapplikációval és a DirektNet internetbanki felületen keresztül nyomon követhetik a költéseiket.

Hogyan lehet Yelloo számlát nyitni?

18 éves kor felett önállóan, akár online is megnyitható a Yelloo bankszámla, amennyiben pedig a feltételek adottak és a számlanyitás sikeres, az akár 1 órán belül használható lesz. 14-18 éves kor között a fiatal és a szülője – vagy gondviselője – bármelyik Raiffeisen bankiókban megnyithatja a Yelloo számlát. Érdemes a Yelloo számla oldalán visszahívást kérni, mert akkor a bank szakértője minden felmerülő kérdésre válaszol, illetve a kiválasztott fiókba időpontot is foglal, így nem kell a számlanyitáshoz még csak sorban állni sem. Tájékozódj a részletes feltételekről a Bank honlapján a kondíciós listákból és üzletszabályzatokból.

Hirdetés