5 indok, amiért 2022-ben érdemes betartanod a megtakarítási fogadalmad (X)

5 indok, amiért 2022-ben érdemes betartanod a megtakarítási fogadalmad (X)
Hirdetés

Cikk2022-01-17 Frissítve: 2022-01-18
 

Az újévi fogadalmak minden évkezdést megfűszereznek. Ezek hatására bérletet váltunk az edzőterembe vagy tényleg elkezdjük a diétát, megígérjük, hogy többet olvasunk, többet pihenünk, megtanulunk főzni vagy akár belevágunk egy új hobbiba… A példákat a végtelenségig sorolhatnánk, de mi a helyzet a pénzügyekkel kapcsolatos fogadalmakkal? „Többet fogok megtakarítani az új évben!”- ismerős? A céljaid eléréséhez a tudatos pénzügyi tervezés elengedhetetlen már az év elején,  a megtakarításhoz pedig segítséget nyújthat a K&H rendszeres vagy egyösszegű megtakarítás.

Legyen 2022-ben az első fogadalmad, hogy idén megpróbálsz rendszeresen megtakarítani. Ne aggódj, nem lesz nehéz betartani, hiszen manapság már a bankba sem kell bemenned minden hónapban. A K&H Banknál akár havi 5000 forinttal elindíthatod rendszeres befektetésedet, egyszerűen és kényelmesen már a mobilodról is!

Hirdetés

1. Új célok nélkül nem indulhat az új év

„Új év, új én” — mondhattad vagy hallhattad már sokszor. Az új évvel új kihívások is jönnek, így ha fel szeretnél készülni minden eshetőségre, fontos, hogy elsősorban a pénzügyeidet tartsd rendben.

2. Mindenre felkészülhetsz!

Lecserélnéd a mosógépet? Gondolkodtál azon, hogy a nappalit is fel kellene újítani? Egy rendszeres befektetés elindításával gondosan megalapozhatod ezeket a terveket, kis lépésekkel tudsz közelíteni álmaid megvalósításához. Ne feledd azt sem, hogy a mosógép idő előtt elromolhat vagy valamilyen váratlan kiadás is megjelenhet, szürke felhőként beborítva a hétköznapjaidat, s ilyenkor bizony jól jön egy biztonsági tartalék.

Ha a megtakarítási fogadalmadat megtartod és az aktuális céljaidnak megfelelően fekteted be a spórolt pénzedet, kevésbé érhet váratlan meglepetés! Éppen ezért, már az év eleji pénzügyi tervezésnél kalkulálj bizonyos összegű rendszeres megtakarítással.

3. Színes élményekkel gazdagodhatsz

Havi akár 5000 forint befektetéssel szépen „meghízhat” a malacperselyed! Tartsd meg a fogadalmadat, tedd az összeget a számodra megfelelő rendszeres befektetési alapba, hogy később, a lehetséges hozammal együtt, különböző élményekre költhesd. Nyaralás külföldön, belföldön vagy extrém sportok kipróbálása? Nem akadály! Mindig lebegjen szemed előtt a célod, hiszen az kellően motiválhat fogadalmad betartására.

4. Rendszeres befektetéssel akkor is pénzt keresel, ha látszólag nem történik semmi

Úgy érzed, nincs szükséged megtakarításra, hiszen úgysem történik veled semmi? Szerencsés vagy, de gondolj bele, ha havonta kisebb összeget a párnád helyett inkább befektetési alapba teszed, lehetőséged van arra, hogy évek alatt hozamra tegyél szert. És mi ebben a legjobb? Hogy még csak nem is kell semminek történnie, élvezheted az automatikus befektetés kényelmét!

5. Ezzel a fogadalommal jól járhatsz!

Egy megtakarítási fogadalom először nagy célnak tűnhet, de hidd el, ez az egyik legjobb és egyben legokosabb döntés, amit 2022-re vonatkozóan meghozhatsz. A céljaid elérése pedig nem is kíván nagy időbefektetést! Plusz előny, hogy rendszeres befektetést a K&H-nál, akár okostelefonnal is indíthatsz!

Te választhatod ki a neked megfelelő befektetési alapot, ráadásul, olyan terméket is választhatsz, amellyel fenntartható államokba és vállalatokba fektethetsz, így a fenntarthatóbb jövő építéséhez is hozzájárulhatsz. & még bankba sem kell menned hozzá. Belevágsz, ugye?!

Jelen tájékoztató marketingjellegű közleménynek minősül és nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a lakossági hitelek Általános szerződési feltételei, az elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, a K&H betéti bankkártya és hitelkártya természetes személyek részére hirdetmények, a K&H forint folyószámlahitel hirdetmény, a Befektetési és kiegészítő szolgáltatások Üzletszabályzata, a befektetési szolgáltatások és értékpapír műveletek díjhirdetménye, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza. A programban résztvevő befektetési alapok kezelője a KBC Asset Management N.V. A biztosítást a K&H Biztosító Zrt. nyújtja. A biztosítás feltételeit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazza. A Bank a kondíciók megváltoztatásának, valamint az Akció visszavonásának jogát fenntartja.

Hirdetés