A kis- és középvállalkozásoknak segítenek a Bankmonitor Business képviselői

A kis- és középvállalkozásoknak segítenek a Bankmonitor Business képviselői
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-06-27 Frissítve: 2024-06-28
 

A Bankmonitor nem csupán lakossági ügyfelek, hanem vállalkozások számára is számos szolgáltatást kínál: a Bankmonitor Business keretein belül vállalati hitelezéssel, banki költség-optimalizációval és tanácsadással foglalkoznak szakértőink. Az érdeklődők a közelmúltban két szakmai konferencián is találkozhattak velünk, melyeken a vállalkozói pénzügyek tudatos kezelésének fontosságára hívtuk fel a figyelmet.

A banki ügyek nem megfelelő menedzselése hónapról hónapra igen fájdalmas veszteséget okozhat a vállalkozóknak. Elég egyetlen meggondolatlan lépés, egy rossz hitelkonstrukció vagy egy elavult számlacsomag, és máris több százezres vagy akár milliós nagyságrendű forintösszegektől eshetnek el a kis- és középvállalkozások.

A Bankmonitor Business küldetése, hogy hozzásegítse a vállalkozásokat az optimális pénzügyi megoldásokhoz, legyen szó akár finanszírozási konstrukciókról, akár értékpapír- és bankszámlacsomagokról. A szakmailag megalapozott, tudatos döntéshozatal minden esetben számottevő költségmegtakarítást eredményez, ezért a terület kiemelt figyelmet érdemel.

Hirdetés

Hirdetés

Megjelentünk a XX. E-kereskedelmi konferencián

Az érdeklődő kis- és középvállalkozások a XX. E-kereskedelmi konferencián találkozhattak a Bankmonitor Business képviselőivel, Kreisz Györggyel, dr. Nagy Kálmánnal és Rozgonyi Andreával. A SAMEDAY szervezésében megvalósult szakmai eseményen a hazai e-kereskedelmi piac érintettjei gyűltek össze, hogy megvitassák az aktuális trendeket, és üzleti kapcsolatokat építsenek egymással. A Bankmonitor tanácsadói olyan vállalati hitel- és bankszámla-konstrukciókról nyújtottak tájékoztatást, melyekkel a jelenlévők akár milliós nagyságrendű összegeket is megspórolhatnak.

 

Fókuszban a KKV versenyképesség – Portfolio.hu konferencia

A Portfolio.hu, az ország vezető gazdasági hírportáljának rendezvénysorozata júniusban a kis- és középvállalkozások helyzetével foglalkozott, az eseménynek a herceghalmi ABACUS Hotel biztosított helyszínt.

A szakmai program során olyan kiemelt témák kerültek szóba, mint a magyar makrogazdasági folyamatok, az inflációs- és kamatkörnyezet várható alakulása, az energiapiac aktualitásai, a munkaerőpiaci trendek, és nem utolsósorban a magyar KKV-k által elérhető, államilag támogatott és piaci források. A Bankmonitor Business képviseletében dr. Nagy Kálmán prezentált azokról a technikákról, melyek segítségével leleplezhetők a rejtett banki költségek, és a szolgáltatók erősebb versenyre kényszeríthetők.

Kalkulálj
Kérd a Bankmonitor segítségét, és találd meg te is a vállalkozásod számára legjobb pénzügyi megoldásokat!
Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!
Hirdetés
Hirdetés