A legkedvezőbb személyi kölcsönök ünnepek előtt

A legkedvezőbb személyi kölcsönök ünnepek előtt
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-12-18 Frissítve: 2021-10-12
 

Összegyűjtöttünk néhány igazán kedvező év végi akciót a személyi kölcsönök kosarából. A CIB Banknál nincs szükség munkáltatói igazolásra, a Sberbanknál nem kell induló költséggel számolni és utólag még egy kis pénzt is jóváírnak a számlánkon! Sorolhatnánk hosszasan az akciókat! Cikkünkben mindegyikről részletesen beszámolunk. Egy dologra azonban figyeljünk : Ne vállaljuk túl magunkat!

Akadnak olyan munkahelyek, ahol a munkavállalók jutalmat, bónuszt kapnak egész éves munkájuk elismeréseként. Ezeket az extra jövedelmeket azonban sok esetben csak a következő év elején kapják kézhez. De ha a hűtő most romlott el, a lakást még Karácsony előtt kell kifesteni, akkor nem tudjuk megvárni, amíg megérkezik a számlánkra az éves bónusz. Jó megoldás lehet ilyen esetben is a személyi kölcsön. Bármire fordítható, egyszerűen igényelhető és még ingatlant sem kell fedezetül felajánlanunk a hitel mögé.

Hogyan működik a személyi kölcsön?

Ha kezes és fedezet nélküli hitelt szeretnénk felvenni, akkor erre a legjobb megoldás a személyi kölcsön. Nagy előnye a gyors átfutás és rövid ügyintézési idő! A teljes és hiánytalan dokumentáció benyújtása után akár néhány órán belül a számlánkon lehet a kért hitelösszeg! A fedezet nélkül adható hitel biztosítéka az adós jövedelme, vagyis a személyi kölcsönt ingatlan fedezet felajánlása nélkül igényelhetjük. Jellemzően olyan élethelyzetekben jelent megoldást, amikor gyorsan van szükségünk hitelre, amit rövid időn belül vissza is tudunk fizetni.

Milyen év végi akciókkal kedveskednek a bankok?

A Sberbanknál 2014 december 31-ig elengedik a folyósítási díjat, ami alap esetben 0,5% (minimum 4.000 Ft) lenne, továbbá amennyiben a havi törlesztőrészleteket szerződésszerűen és késedelem nélkül teljesítettük az adott teljes ügyleti évben, visszakapjuk a felvett hitelösszeg 10%-ának 1/7-ét. Ez nem vicc, valóban így szól az akció. Vagyis 500 ezer forint személyi kölcsön esetében 7 143 Ft-ról van szó.

A CIB Banknál nincs induló költség és nem kell munkáltatói igazolást sem benyújtanunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy jövedelmünk igazolása nélkül juthatunk hitelhez, de bőven elegendő a bankszámlakivonat bemutatása.

Az FHB-nál előnyt élveznek a közszférában dolgozók, nekik ugyanis a bank nem számítja fel a folyósítási jutalékot. Az OTP Bank és a K&H 100%-ban elengedik az induló költségeket.

Ugyan nincs akció az Erste Banknál, mégis az egyik legkedvezőbb törlesztőrészletet náluk találjuk, ha magasabb jövedelemmel rendelkezünk, de csak egy kisebb összegre van szükségünk. Ha ez nem lenne elég, mert nagyobb összegű hitelre van szükségünk (legalább 1 millió Ft), akkor említésre méltó a K&H Kiemelt személyi kölcsöne, valamint az FHB Prémium személyi kölcsöne.

Csak akkora hitelt vegyünk fel, amit törleszteni is tudunk!

Felelősen hitelt felvenni csak úgy szabad, ha egészen biztosak vagyunk a fizetési képességünkben. Ha a fizetésünket minden hónapban maradéktalanul elköltöttük eddig, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk a havi törlesztővel. Világosan látni kell a hitelszerződés aláírása előtt, hogy mi az az összeg, amit reálisan fizetni tudunk. Készítsük el havi bevételeink és kiadásaink összeállítását. Gondoljuk át még egyszer, biztosan ekkora hitelre van-e szükségünk.

Mit tartsunk feltétlenül szem előtt személyi kölcsön igénylése előtt

  1. Valóban szükségünk van-e az adott összegre?
  2. Váratlan helyzet (betegség, munkanélküliség) esetén mennyit tudunk havonta kifizetni?
  3. Ennek megfelelően válasszunk futamidőt!
  4. Nézzük meg az egyszeri költségeket is!

A fenti hüvelykujj szabályokon túl a témával egy korábbi cikkünkben részletesebben is foglalkoztunk, de ha úgy érzed, hogy már mindent alaposan átgondoltál, akkor ne is habozz tovább, keresd meg a legjobb személyi kölcsönt kalkulátorunk segítségével!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés