A nagy ügyfelekre fókuszál a Citi

A nagy ügyfelekre fókuszál a Citi
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-12-09
 

Átalakította termékkínálatát a Citi december elejétől. Az életbe léptetett változásokból az a következtetés vonható le, hogy az amerikai bank hazánkban elsősorban a nagyobb vagyonnal, fizetéssel rendelkező ügyfelekre kíván koncentrálni. A Citi már korábban is nagy hangsúlyt helyezett a prémium és privát szegmens kiszolgálására, így a döntés nem meglepő.

Korábban a Citibanknak 3 széles körben elérhető számlacsomagja volt: az általános CitiComfort, a 150.000 forint érkezése esetén kedvező TOP, és a 2.000.000 forint megtakarítás esetén előnyös Új 0 Ft-os díjcsomag. 2013 december 2-tól a Citibanknál összesen egy széles körben elérhető számlacsomagot lehet önállóan nyitni: az Új 0 Ft-os díjcsomagot. Ennek a díjcsomagnak 2.000.000 forint alatti megtakarítási állomány esetén 3.999 forint havi díja van (e fölött 0 forint).

Ezen kívül a Citibank még 2 aktívan értékesített privátbanki számlacsomaggal rendelkezik.  A Citigold díjcsomag feltétele 5.000.000 forint átlagegyenleg vagy havi 800.000 forint bejövő utalás, míg a Citigold Premium feltétele minimum 20.000.000 forint átlagegyenleg. A feltételek nem teljesítése esetén mindkét díjcsomagban havi 10.000 forintos Citigold-szolgáltatás havi díját kell megfizetni. 

Amennyiben alacsonyabb megtakarítási állománnyal rendelkezel, vagy csak össze kívánod hasonlítani a Citi aktuális ajánlatát a többi bank ajánlatával, akkor használd a kalkulátorunkat:

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés