Az olcsó hitel az autóvásárlásnál is jól jön – Milliókat nyersz a jó választással!

Az olcsó hitel az autóvásárlásnál is jól jön – Milliókat nyersz a jó választással!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-07-20 Frissítve: 2021-08-06
 

Sokan gondolkoznak azon, hogy autót vásároljanak maguknak vagy a család részére, ugyanakkor az már gondot okoz, hogy több millió forintot előteremtsenek. Nem feltétlenül gondolnánk, de ma már egy személyi kölcsönnel is könnyen, kedvező feltételek mellett megvalósítható egy használt autó megvásárlása. Például 1 millió forintos személyi kölcsönt 7 évre havi 17 ezer forintos törlesztőért is megkaphatsz alacsonyabb jövedelemmel is, ami már egy jobb állapotú használt autóra is elegendő.

Ma már elengedhetetlen hogy autóval rendelkezzünk, ugyanakkor ezernyi ok miatt adódhat úgy, hogy nincs több millió forintunk az autóvásárláshoz. Pontosan ezért az új autó vásárlása sokak számára teljes mértékben látóhatáron kívül esik a magas vételár miatt, így nem marad más, mint hogy a használt autók piacán nézelődnek, hiszen ott is rendkívül jó ajánlatokra lehet kifogni.

Ráadásul most olyan időszakot is élünk, amikor rendkívül alacsonyak a hitelkamatok, úgyhogy még akkor is érdemes belevágni az autóvásárlásba, ha hitelből vásárolsz autót. Az új autók eladását több autógyártó is megtámogatja kedvező hitelkonstrukcióval, viszont ez egy használt autó esetében nem lehet járható út.

Ne csüggedj, mert a hiteleknél több alternatíva is szóba jöhet, ugyanakkor jelenleg a személyi kölcsön emelkedik ki az ajánlatok közül, mert ma kifejezetten alacsony kamattal felvehető, ráadásul bármire felhasználható, és még csak fedezetet sem követel meg a bank tőled.

Emellett az is nagy előny, hogy minimális ügyintézéssel, banktól függően rendkívül gyorsan, akár pár óra alatt is hozzá lehet jutni a szükséges összeghez. Ez azt jelenti, hogy az autó megvásárlásának folyamata is lerövidül, így a kiszemelt autót is kisebb eséllyel viszik el az orrod elől.

Hirdetés

Hirdetés

Autóvásárlás személyi kölcsönből

Két való életből vett példán keresztül is megnéztük, hogy mire számíthatsz, ha személyi kölcsönt vennél fel az autóvásárláshoz. Az első esetben egy olcsóbb, 1 millió forintos, míg a második esetben egy 3 millió forintos vételárú használt autó megvásárlását vettük alapul.

Az 1 milliós hitelösszeget 150 ezer forintos jövedelemmel 7 éves futamidővel számolva, már 12,67%-os kamat mellett felveheted, ami számodra 17 ezer forintos havi törlesztőrészletet jelent. Ezzel szemben a 3 millió forintos hitelt, az átlagosnál magasabb, 250 ezres jövedelemmel már 7,61%-os kamattal is megkaphatod, ami 45 ezer forintos havi törlesztővel egyenértékű.

Azonban korántsem mindegy, hogy melyik személyi kölcsönt választod, mert a bankok ajánlatában óriási különbség is lehet. Egy rossz döntés azt jelenti számodra, hogy a kedvezőtlenebb kamat miatt összességében akár 1,5 millió forinttal is többet fizetsz vissza a banknak.

A következő kalkulátorral utána is nézhetsz, hogy melyik a legjobb személyi kölcsön!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés