Az új lakásod akár 50%-át az állam fizetheti! Számold ki, mennyit kaphatsz!

Az új lakásod akár 50%-át az állam fizetheti! Számold ki, mennyit kaphatsz!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-06-16 Frissítve: 2021-07-01
 

Nagyon megemelkedtek a lakásárak itthon, azonban még mindig komoly segítséget jelenthet, ha hozzá tudunk jutni az otthonteremtési kedvezményhez. A CSOK új lakás vásárlásakor – 3 vagy több gyermek esetében – 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást jelent. Kevesen tudják, de egy 60 négyzetméteres lakás árának akár a felét is fedezhetjük ebből. A vidéki megyeszékhelyeken lakók vannak előnyben, de Budapesten is a lakás bő negyedét a CSOK-ból letudhatjuk. Friss videónk ezt a témát járja körbe.

Nem egyszerű ma Magyarországon saját lakáshoz jutni, az árak ugyanis a magasba törtek. Sokan azon gondolkoznak éppen ezért, hogy miként tudnának állami támogatást felhasználni. A CSOK ideális választás, a legnagyobb összeget (10 millió forintot) akkor kaphatjuk meg, ha 3 gyermekünk van vagy ugyanennyi gyermeket vállalunk. El is kél a segítség, hiszen a gyűjtésünk szerint az új lakások átlagos négyzetméterára vidéken 340 ezer forinttól kezdődik, míg a legdrágább Budapesten a maga 600 ezer forintos árával.

Friss videónkban bemutatjuk, hogy az aktuális ingatlanárak mellett mit jelenthet az otthonteremtési kedvezmény. Az alacsonyabb támogatási összeg miatt egy használt lakás árának, legjobb esetben is 8-24%-át finanszírozhatjuk a CSOK-ból. Az új lakásoknál ennél jobb a helyzet, 3 gyermeknél az ingatlan negyede-fele is összejöhet a vissza nem térítendő támogatásból. Ráadásul, a kormány azt tervezi, hogy hozzányúl hónapokon belül a rendszerhez, ami akár azt is jelentheti, hogy a támogatási összeg emelkedik.

Kalkulátorunkkal nézd meg, mekkora összegre számíthatsz!

Bankmonitor
Ft
A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult a támogatásra, mert:
Ha CSOK helyett hitelből valósítanád meg célod lakáshitel kalkulátorunkkal megtalálhatod a számodra megfelelőt.
Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!
Köszönjük hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Jó hírünk van!
A megadott adatok alapján jogosult vagy a támogatásra.
Az általad felvehető állami támogatás összege:
Kérjük válassz, melyik megoldás érdekel!
A megadott ingatlan értéke:
A törlesztő kiszámításához kérjük add meg az alábbi adatokat!
Ft
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Add meg az elérhetőséged és megmutatjuk:
  • Hogyan igényelheted a támogatást?
  • Mennyi idő alatt juthatsz hozzá?
  • Milyen apróságokra kell odafigyelned?
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
A megadott adatok alapján jelenleg nincs számodra elérhető lakáshitel, mert:
Az igényelhető CSOK összege:
Ha szeretnéd megtudni hogyan igényelheted, add meg az adataidat és elküldjük a részletes CSOK tájékoztatónkat.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés