Bankszámla, bankkártya – aktualitások, újdonságok és tippek

Bankszámla, bankkártya – aktualitások, újdonságok és tippek
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-05-21
 

A héten több ízben is foglalkoztunk a frissen megalakult MBH Bankkal, kiderítettük hányféle lehetőség áll a nagybank ügyfelei előtt az ügyintézésre, illetve a Millásreggeli Podcastjében is vendégeskedtünk, ahol szintén a „szuperbank” volt terítéken. És ha már bank, akkor bankszámla és bankkártya: a nyár közeledtével összegyűjtöttük szakértői javaslatainkat a külföldi utak és a diákszámlák kapcsán is. Olvasd el a hét legizgalmasabb témáit!

Több mint 1500 helyen intézhetik ügyeiket az MBH Bank ügyfelei

A Budapest Bank, MKB Bank és Takarékbank összeolvadásának köszönhetően az  Magyar Bankholding ügyfelek előtt kinyílt a “világ”, hiszen az érintett pénzintézetek fiókjai, bankjegykiadó automatái és mobil bankfiókjai is rendelkezésre állnak 2023. május eleje óta. Hány helyen intézhetik ügyeiket a Bankholding ügyfelek és milyen digitális lehetőségek állnak most rendelkezésünkre?

Megvan melyik banknál nyithatsz számlát, ha diákhitelt szeretnél

Júliustól már csak meghatározott bankoknál nyitott diákhitel számlára érkezhetnek az új szabad felhasználású diákhitelek. A pénzintézetek pályáztak, mi pedig eláruljuk, hogy mely bankoknál lehet ilyen számlát nyitni. Cikkünkben továbbá arról is olvashatsz, milyen kondíciókkal és kik számára lesznek elérhetők ezek a számlacsomagok.

11 túlélési tipp, ha bankkártyával fizetnél külföldön

A forróbb napok még váratnak magukra, de nem árt idejében felkészülni a nyaralásra. Főleg akkor ha külföldi, nem szervezett nyaralást tervezünk idénre. Mit érdemes átgondolni az út előtt? Milyen praktikák segíthetnek, hogy elkerüljük a pénzügyi problémákat a pihenés ideje alatt? Cikkünkből minden kiderül.

Millásreggeli Podcast Sándorfi Balázzsal – Mit tud az új MBH Bank?

A több mint két éves fúziós folyamat lezárult, mindannyian kíváncsiak vagyunk, mit lehet tudni az újonnan megalakult Magyar Bankholdingról. Hol tart az egyesülés? Mekkora bank jött létre? Élénkülhet miatta a bankpiaci verseny? Milyen termékportfólióval rukkolt elő az MBH az induláskor? A Millásreggeli Podcast jól ismert stábja a Bankmonitor alapító, ügyvezetőjét kérdezte. Hallgass bele!

Kalkulálj
Készíts összehasonlítást egyszerűen a hazai bankszámlákról a Bankmonitor lakossági folyószámla kalkulátorával!
Hirdetés
Hirdetés