CIB személyi kölcsön: kiszámoltuk a havi törlesztőket 1-10 millió Ft-ra

CIB személyi kölcsön: kiszámoltuk a havi törlesztőket 1-10 millió Ft-ra
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-01-31 Frissítve: 2021-12-29
 

Megmutatjuk, mekkora havi törlesztővel juthatunk hozzá a leggyakoribb hitelösszegekhez, ha a CIB Bankhoz fordulunk személyi kölcsönért.

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a személyi kölcsönök. Ez annak is köszönhető, hogy a hitel felvételéhez nincsen szükség ingatlanfedezetre vagy adóstárs bevonására, és a felvett összeget szabadon felhasználhatjuk. (Persze, ha az igénylő jövedelme nem elegendő a szükséges hitelösszeghez, vagy szeretne kamatkedvezményhez jutni azzal, hogy több jövedelmet igazol, akkor van lehetőség adóstárs bevonására.)

A CIB Bank kizárólag végig fix kamatozású személyi kölcsönöket kínál, ami kiszámítható és kamatkockázat nélküli törlesztést jelent. A CIB-nél a legkisebb felvehető személyi kölcsön 300 ezer forint, míg a maximálisan felvehető összeg 10 millió Ft. A CIB személyi kölcsönök tetszőleges hitelcélra felhasználhatók, vagyis akár egy idegen bank hitelének kiváltására is fordíthatjuk a felvett összeget. Ez akkor lehet előnyös, ha több drága hitelt cserélnénk le egyetlen olcsóbbra. Fontos, hogy meglévő hiteleinkkel nem lehetünk elmaradásban, ugyanis aki negatív adósként szerepel a KHR adatbázisban, az nem kaphat újabb banki kölcsönt.

A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátora szerint egy 1 millió Ft összegű CIB Előrelépő Személyi Kölcsönhöz igen kedvező, 8,17%-os THM (teljes hiteldíj mutató) mellett juthatunk hozzá. Ez havi 20 218 Ft-os törlesztőrészleteket jelent.

Személyi kölcsön ajánlatok CIB Bank

A személyi kölcsönöknél alacsonynak számító, 8,17%-os THM-mel találkozhatunk magasabb hitelösszeg mellett is. Egy 2 millió Ft összegű kölcsönnél például 40 436 Ft a havi törlesztő, egy 3 millió Ft-os kölcsönnél 60 654 Ft havi törlesztővel számolhatunk, míg egy 5 millió Ft-os CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetén havi 101 090 Ft a fizetnivaló.

Kedvező hír, hogy az előbbi hitelösszegek az aktuális nettó átlagbérnek megfelelő, vagyis 250 ezer Ft-os jövedelem mellett is elérhetők. (A maximálisan felvehető hitelösszeget a JTM szabály határozza meg, mely szerint nettó 500 ezer Ft jövedelem alatt a keresetünk maximum 50%-a, efelett pedig a jövedelem maximum 60%-a fordítható hiteltörlesztésre.)

Magasabb hitelösszeg esetén már 0,95%-kal alacsonyabb kamatokkal, vagyis 7,25%-os THM-mel találkozunk. Ez 7 millió Ft kölcsön felvétele esetén 138 595 Ft-os havi törlesztőt jelent. A JTM szabály miatt ezen összegnél már nem elegendő a nettó átlagbér, itt legalább havi nettó 278 ezer Ft jövedelem igazolása szükséges.

Hirdetés

Hirdetés

Akár 8 millió Ft feletti hitelösszeg is elérhető

A személyi kölcsön kalkulátor szerint a CIB azon kevés magyar bankok egyike, amelyik 8 millió Ft felett is nyújt személyi kölcsönt. Egy 9 millió Ft összegű kölcsön jelenleg 7,25%-os THM-mel érhető el, melyhez havi 178 193 Ft törlesztőrészlet párosul. Ha a személyi kölcsönöknél nyújtható maximális összeget szeretnénk igényelni, akkor a 10 millió Ft összegű CIB Előrelépő Személyi Kölcsönt 7,25%-os THM-mel és 197 922 Ft-os törlesztővel vehetjük fel. Ez nem csak a magas igényelhető hitelösszeg miatt különleges, hanem azért is, mert a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátor szerint 5 éves futamidő és nettó 400 ezer Ft-os jövedelem mellett jelenlegi ez a legkedvezőbb ajánlat a piacon.

Hogyan juthatunk gyorsan és egyszerűen személyi kölcsönhöz?

A személyi kölcsön kényelmes és gyors megoldást jelent, ha szabad felhasználású forráshoz szeretnénk jutni. A hitel ügyintézési ideje csupán néhány munkanap is lehet. Ehhez azonban szükséges, hogy megfeleljünk a kölcsön feltételeinek, a jövedelmi elvárásoknak és minden igényléshez szükséges dokumentum rendelkezésre álljon.

A Bankmonitor személyi kölcsön szakértője nem csak abban nyújthat segítséget számodra, hogy eleget teszel-e a feltételeknek, hanem a hiteligénylés és a szerződéskötés lebonyolításában is közreműködik. Mindez számodra teljesen ingyenes, így nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod.

Ha megversenyeztetnéd 13 hazai bank ajánlatait, akkor használd a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorát.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés