CIB személyi kölcsön: kiszámoltuk a havi törlesztőket 1-10 millió Ft-ra

CIB személyi kölcsön: kiszámoltuk a havi törlesztőket 1-10 millió Ft-ra

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-01-31 Frissítve: 2021-12-29
 

Megmutatjuk, mekkora havi törlesztővel juthatunk hozzá a leggyakoribb hitelösszegekhez, ha a CIB Bankhoz fordulunk személyi kölcsönért.

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a személyi kölcsönök. Ez annak is köszönhető, hogy a hitel felvételéhez nincsen szükség ingatlanfedezetre vagy adóstárs bevonására, és a felvett összeget szabadon felhasználhatjuk. (Persze, ha az igénylő jövedelme nem elegendő a szükséges hitelösszeghez, vagy szeretne kamatkedvezményhez jutni azzal, hogy több jövedelmet igazol, akkor van lehetőség adóstárs bevonására.)

A CIB Bank kizárólag végig fix kamatozású személyi kölcsönöket kínál, ami kiszámítható és kamatkockázat nélküli törlesztést jelent. A CIB-nél a legkisebb felvehető személyi kölcsön 300 ezer forint, míg a maximálisan felvehető összeg 10 millió Ft. A CIB személyi kölcsönök tetszőleges hitelcélra felhasználhatók, vagyis akár egy idegen bank hitelének kiváltására is fordíthatjuk a felvett összeget. Ez akkor lehet előnyös, ha több drága hitelt cserélnénk le egyetlen olcsóbbra. Fontos, hogy meglévő hiteleinkkel nem lehetünk elmaradásban, ugyanis aki negatív adósként szerepel a KHR adatbázisban, az nem kaphat újabb banki kölcsönt.

A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátora szerint egy 1 millió Ft összegű CIB Előrelépő Személyi Kölcsönhöz igen kedvező, 8,17%-os THM (teljes hiteldíj mutató) mellett juthatunk hozzá. Ez havi 20 218 Ft-os törlesztőrészleteket jelent.

Személyi kölcsön ajánlatok CIB Bank

A személyi kölcsönöknél alacsonynak számító, 8,17%-os THM-mel találkozhatunk magasabb hitelösszeg mellett is. Egy 2 millió Ft összegű kölcsönnél például 40 436 Ft a havi törlesztő, egy 3 millió Ft-os kölcsönnél 60 654 Ft havi törlesztővel számolhatunk, míg egy 5 millió Ft-os CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetén havi 101 090 Ft a fizetnivaló.

Kedvező hír, hogy az előbbi hitelösszegek az aktuális nettó átlagbérnek megfelelő, vagyis 250 ezer Ft-os jövedelem mellett is elérhetők. (A maximálisan felvehető hitelösszeget a JTM szabály határozza meg, mely szerint nettó 500 ezer Ft jövedelem alatt a keresetünk maximum 50%-a, efelett pedig a jövedelem maximum 60%-a fordítható hiteltörlesztésre.)

Magasabb hitelösszeg esetén már 0,95%-kal alacsonyabb kamatokkal, vagyis 7,25%-os THM-mel találkozunk. Ez 7 millió Ft kölcsön felvétele esetén 138 595 Ft-os havi törlesztőt jelent. A JTM szabály miatt ezen összegnél már nem elegendő a nettó átlagbér, itt legalább havi nettó 278 ezer Ft jövedelem igazolása szükséges.

Hirdetés

Hirdetés

Akár 8 millió Ft feletti hitelösszeg is elérhető

A személyi kölcsön kalkulátor szerint a CIB azon kevés magyar bankok egyike, amelyik 8 millió Ft felett is nyújt személyi kölcsönt. Egy 9 millió Ft összegű kölcsön jelenleg 7,25%-os THM-mel érhető el, melyhez havi 178 193 Ft törlesztőrészlet párosul. Ha a személyi kölcsönöknél nyújtható maximális összeget szeretnénk igényelni, akkor a 10 millió Ft összegű CIB Előrelépő Személyi Kölcsönt 7,25%-os THM-mel és 197 922 Ft-os törlesztővel vehetjük fel. Ez nem csak a magas igényelhető hitelösszeg miatt különleges, hanem azért is, mert a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátor szerint 5 éves futamidő és nettó 400 ezer Ft-os jövedelem mellett jelenlegi ez a legkedvezőbb ajánlat a piacon.

Hogyan juthatunk gyorsan és egyszerűen személyi kölcsönhöz?

A személyi kölcsön kényelmes és gyors megoldást jelent, ha szabad felhasználású forráshoz szeretnénk jutni. A hitel ügyintézési ideje csupán néhány munkanap is lehet. Ehhez azonban szükséges, hogy megfeleljünk a kölcsön feltételeinek, a jövedelmi elvárásoknak és minden igényléshez szükséges dokumentum rendelkezésre álljon.

A Bankmonitor személyi kölcsön szakértője nem csak abban nyújthat segítséget számodra, hogy eleget teszel-e a feltételeknek, hanem a hiteligénylés és a szerződéskötés lebonyolításában is közreműködik. Mindez számodra teljesen ingyenes, így nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod.

Ha megversenyeztetnéd 13 hazai bank ajánlatait, akkor használd a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorát.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés