Díjmentes készpénzfelvételt kínál külföldön az OTP Bank

Díjmentes készpénzfelvételt kínál külföldön az OTP Bank
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-01-26
 

Ez év elejétől kilenc külföldi országban díjmentesen vehetnek fel készpénzt az OTP Bank ügyfelei a bankcsoport készpénzautomatáiból. Mutatjuk, mely országokban használhatjuk ki a lehetőséget. 

Az ügyfelek számára a most bejelentett megoldás azt jelenti, hogy nyaralás vagy üzleti út során az érintett országokban nem terheli őket sem külföldi ATM készpénz felvételi díj, sem pedig ATM használati díj. Így például, ha egy magyar OTP Bank ügyfél a horvát OTP Bank ATM-jén vesz fel pénzt, úgy azt díjmentesen teheti meg, míg, ha egy másik pénzintézet által üzemeltetett bankautomatát használ, úgy mind a külföldi készpénzfelvételi, mind az esetleges bankautomata használati díj terhelni fogja.

A díjkedvezmény kilenc országban (Albánia, Bulgária, Horvátország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna) érhető el az OTP külföldi csoporttagjai által üzemeltetett több mint 2700 ATM-en és a hitelintézet által magánszemélyek számára kibocsátott betéti kártyákra. A kedvezményt tranzakciószám és a készpénzfelvétel mennyiségi korlát nélkül vehetik igénybe az ügyfelek.

A kedvezmény fordítva is él, vagyis az OTP Csoport érintett kilenc külföldi leánybankjának ügyfelei közül a többség Magyarországon ugyancsak díjmentesen használhatja az OTP Bank 1870 bankjegykiadó automatáját.

jó tudni

Ahhoz, hogy megtudd, melyik OTP-s bankszámla lenne a legjobb a számodra, érdemes közelebbről is megvizsgálni az elérhető számlacsomagokat. A Bankmonitornál ez kétféleképpen történhet:

Hirdetés
Hirdetés