Eggyel több ok, hogy Erste-s bankszámlád legyen

Eggyel több ok, hogy Erste-s bankszámlád legyen
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-08-08 Frissítve: 2021-08-06
 

Napjaink legkedveltebb lakossági számlacsomagja az Erste Privilégium „L” bankszámla. Érthető, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik, díjmentes szinte minden banki szolgáltatás. A számlacsomag népszerűségét pedig valószínűleg csak tovább növeli, hogy az újonnan debütált mobilbanki alkalmazással már útközben is elintézhetjük a legfontosabb bankügyeket.

Átlagos jövedelem (150 ezer) és aktív bankszámla használat mellett jelenleg a legolcsóbb megoldást az Erste Privilégium “L” számlacsomag jelenti. Többek között

  • nincs számlavezetési díj,
  • ingyenesek a netbanki és mobilbanki átutalások,
  • ingyen teljesülnek a csoportos beszedések, ráadásul
  • korlátlan számban lehet ingyenesen készpénzt felvenni a bank saját automatáiból (ATM).

Mi a helyzet mobilbank fronton?

A leggyakrabban használt netbanki funkcióikkal, mint

  • a számlaegyenleg és számlatörténet lekérdezés,
  • a saját számlák közötti átvezetés, valamint
  • az egyszeri forint átutalás

mind-mind felvértezték az alkalmazást.

Az Erste Bank azon kevés bankok közé tartozik, amelyeknél hétvégén és munkaszüneti napokon is azonnal teljesülnek a saját számlák közötti átvezetések, valamint a bankon belüli átutalások, ezért igen hasznos szolgálatot tehetnek ezek a funkciók. Hiszen, ha pénteken el is felejtünk gondoskodni arról, hogy elég pénz legyen a bankszámlánkon, akkor egy egyszerű átvezetéssel akár hétvégén is orvosolhatjuk a helyzetet.

Az alkalmazással persze nem csak bankon belülre lehet átutalni. Választhatunk a korábban már netbankon rögzített sablonok közül (így nem kell bankszámlaszámokkal bíbelődni), de minden további nélkül lehet új partnereknek is átutalni.

Az olyan egzotikus és kényelmi funkciók, mint a pénzküldés telefonszámra, csekkbefizetés, autópálya-matrica vásárlás, parkolás fizetése, stb. a mobilbankban közvetlenül nem elérhetőek. Azonban a többi Erste-s alkalmazás (MobilePay, Sorszámhúzó) elindítható a felületről, így akár ezek a funkcióik is könnyen használhatóak.

Csalódással tölt el bennünket azonban, hogy nincs lehetőség a bankkártya limitek módosítására, valamint az is, hogy a közkedvelt számla- és kártyainformációk push üzeneteken keresztül történő követése sem került be az alkalmazásba. Amint viszont ezek a hiányosságok pótlásra kerülnek, nehéz lesz a többi banknak az Erste Privilégium „L” bankszámla és mobilbank párosa ellen labdába rúgni.

Kíváncsi vagy, hogy neked is az Erste Privilégium „L” számlacsomag jelenti-e a legjobb megoldást? Bankszámla kalkulátorunk segítségével könnyen kiderítheted…

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Címkék
Hirdetés