Eggyel több ok, hogy mobilon utalj

Eggyel több ok, hogy mobilon utalj
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-05-13
 

A mobilbankok létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Segítségükkel kényelmesen és gyorsan, akár útközben is elintézhetjük a legfontosabb bankügyeinket. Amellett pedig, hogy egyszerűsítik pénzügyeink kezelését, az egyik legköltséghatékonyabb formája a bankolásnak. Jelenleg ráadásul a CIB Banknál ingyen utalhatunk a felületről, míg a K&H Banknál pénzvisszatérítés jár a mobilbanki átutalások után.

1

A CIB Bank esetében roppant egyszerű a dolog. A hónap végéig egy fillért sem kell fizetni a mobilbanki forint átutalásokért. Nem kell, hogy új ügyfelek legyünk, és az is teljesen mindegy, hogy milyen számlacsomaggal rendelkezünk. Az egyetlen, ami számít, hogy az átutalást a felületen kezdeményezzük.

Az Online, valamint az újonnan debütált ECO bankszámlánál nem érdekes a dolog. Viszont minden más esetben érdemes a közeljövőben esedékes átutalásokat még az akciós időszakban letudni. Így legalább ezek díjait meg lehet spórolni.

A K&H Bank esetében az akciós időszak alatt teljesült mobilbanki forint átutalások 2%-a, legfeljebb 5.000 Ft visszajár. Azaz, ha július 4-ig, az akció végéig összesen legalább 250 ezer Ft-ot elutalunk a bankszámlánkról, akkor be is zsebelhetjük az 5.000 Ft-ot.

A pénzvisszatérítéssel párhuzamosan egy nyereményjátékban is részt vehetünk. Minél gyakrabban utalunk, annál nagyobb eséllyel nyerhetünk egy Samsung Galaxy S6 edge okostelefont. Alapvetően már öt, egyenként legalább 1.000 Ft összegű átutalással játékban vagyunk. Viszont a három okostelefon egyike csak akkor lesz a mienk, ha valamelyik átutalásunk időben a legközelebb esik a bank által előzetesen kiválasztott időpontokhoz.

Fontos kitétel, hogy mind pénzvisszatérítésben, mind pedig a nyereményjátékban csak azok vehetnek részt, akik a mobilbank alkalmazást a promóciós időszakban (2016.05.02. – 2016.07.04.) aktiválják első alkalommal.

Olyan bankszámlát keresel, amelyikkel nem csak időszakosan tudsz kedvezményesen, vagy díjmentesen utalni? Használd bankszámla kalkulátorunkat, módosítsd az előre paraméterezett beállításokat, így biztos, hogy megtalálod a legjobbat.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Címkék
Hirdetés