Egy érintés is boldoggá tehet!

Egy érintés is boldoggá tehet!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-06-29
 

Fizess egy érintéssel, regisztrálj, csatlakozz a rajongói oldalhoz és nyerj akár 1 millió Ft-ot! Az egyérintéses fizetés (PayPass) térhódítása eddig is töretlen volt, viszont a MasterCard Magyarország jelenlegi játékának köszönhetően biztos, hogy újabb fokozatba kapcsol. Minél többet vásárolsz PayPass-os kártyáddal, annál nagyobb nyereményre számíthatsz!

Az egyérintéses fizetés népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy év alatt háromszorosára nőtt a forgalomban lévő bankkártyák között az ilyen típusú kártyák száma. Ennek eredményeként a tavalyi év végén már minden ötödik bankkártya alkalmas volt arra, hogy tulajdonosa akár egy mozdulattal fizethessen a kártyájával. Árfolyamgátból eredő terhek ide, tranzakciós illetékfizetési kötelezettség oda, a bankoknál az ügyfelek által támasztott igények kiszolgálásában a legnagyobb terhek sem szabhatnak gátat.

Dióhéjban a PayPass-ról

Az egyérintéses fizetés egyik legnagyobb előnye, hogy vásárláskor ki sem kell adnunk bankkártyánkat a kezünkből, mindössze az elfogadóeszköz közelébe kell tartanunk a fizetéshez. Mindez pedig villámgyorsan történik, ugyanis a terminál hatókörébe érve, bankkártyánk a másodperc töredéke alatt kapcsolódik az elfogadóeszközhöz, amely azonosításunkat követően a fizetést azonnal fel is dolgozza. Sőt, 5.000 forintos összeghatár alatt PIN kódra sincs szükség és a bizonylatot aláírásával sem kell bíbelődni.

Természetesen az egyérintéses fizetésre alkalmas bankkártyák hagyományos társaik minden funkciójával rendelkeznek. Így az sem okoz problémát, ha esetleg olyan helyen kell használnunk, ahol az elfogadóeszköz nem alkalmas az ilyen típusú fizetésre.

Most viszont igazán megéri nyitott szemmel járni!

De még mennyire! Hiszen a MasterCard Magyarország játékában
minden egyérintéses fizetésed 50.000 Ft-ot érhet függetlenül attól, hogy éppen mennyit költesz. Még csak túlzásokba se kell esned, ugyanis már 20 darab vásárlással az adott játékidőszakra vonatkozó maximális 1 millió Ft nyereményt zsebre is teheted.

Az első játékidőszak ugyan már a végéhez közeledik (június 30.), de még erről sem csúsztál le, sőt a júliusi (07.01 – 07.31.), valamint az augusztusi (08.01 – 08.31.) még csak most következik.

Mit kell tenned, ha részt szeretnél venni?

  1. Először is regisztrálj. Ha ezt egyszer megteszed, a játék teljes időtartama alatt, egész nyáron részt veszel a játékban. Ne aggódj, csupán néhány alapadatot kell megadnod.
  2. Lájkold a MasterCard Magyarország Facebook oldalát.
  3. Válaszolj 3 egyszerű kérdésre! Természetesen nem atomfizika, a kérdések mindössze a kártyahasználati szokásaidra irányulnak.
  4. Fogadd el a részvételi szabályzatokat!

A legfontosabb pedig, hogy fizess a havi játékidőszakban legalább egy alkalommal egy érintéssel és annyiszor 50.000 Ft-ot nyerhetsz, ahány MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass egyérintéses fizetést végzel az adott időszakban. Mindezek után nincs egyéb teendőd, mint várni és remélni, hogy Te leszel a szerencsés, akit a sorsoláson kihúznak.

Nem alkalmas a bankkártyád az egyérintéses fizetésre? Akkor épp itt az ideje, hogy keress egy olyan bankszámlát, amelyikhez ilyet igényelhetsz!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés