Egy órán belül új prémium bankszámlád lehet, számos extra előnnyel! (x)

Egy órán belül új prémium bankszámlád lehet, számos extra előnnyel! (x)
Hirdetés

Cikk2024-09-13
 

Szívesen intéznéd napi pénzügyeidet és befektetéseidet egyszerűen, de mégis elegánsan, sok-sok előnyös és díjmentes ajánlattal? Ha a válasz igen, a Raiffeisen Premium Banking Plus számlát Neked találták ki.

Íme öt dolog, amiért megéri:

  • 50 000 forintot kapsz számlanyitás után, ha teljesíted az egyszerű felételeket: 1 év hűséget vállalsz és öt alkalommal legalább 1000 forint értékben vásárolsz bankkártyáddal – ráadásul a számla akár egy órán belül használható(1), bárhonnan online megnyithatod.
  • Gyorsan és egyszerűen, akár a mobilodról kezelheted pénzügyeidet – befektetési döntéseid meghozatalában pedig dedikált prémium tanácsadód segít, akár a myRaiffeisen mobilapplikációból is elérhető RaiConnect videócsatornán.
  • Díjmentes számlavezetés a feltételek teljesítése esetén: havi 700.000 forint jóváírás, vagy 10.000.000 forint megtakarítás, akár devizában is.
  • Akár már aznap használható virtuális bankkártyát, vagy exkluzív, emelt szintű biztosítást és különféle előnyöket (pl. repülőtéri várótermek használata) biztosító prémium betéti kártyákat is választhatsz.
  • Ingyenes készpénzfelvétel: havonta 3 alkalommal bármilyen belföldi ATM-ből forintban, további 3 alkalommal bármely EGT tagállambeli külföldi automatából euróban.

Hirdetés

Ha mindez még nem elég, néhány további előny:

  • Extra pénzvisszatérítés vásárlásaid után: a betéti kártyával történő, 2024.11.15-ig végrehajtott vásárlásaid után, a vásárlások értékének 10 százalékát, maximum 10 000 forint visszatérítést kaphatsz
  • Egyedi áron válthatsz devizát a myRaiffeisen mobilalkalmazásban, devizaszámládhoz pedig szabadon hozzárendelheted már meglévő, másik számládhoz használt betéti kártyádat kártyás fizetéshez
  • A BÉT díjnyertes Raiffeisen Online Broker részvénykereskedési platformon a hazai pénzpiacok mellett az USA piacok (NASDAQ, NYSE, XNGS), a német értéktőzsde (XETRA) és a bécsi értéktőzsde (XWBO) is elérhető, akár valós idejű adatokkal.

Ugye meggyőztünk? Új Premium Banking Plus bankszámládat mobilodról szelfivel, vagy online is megnyithatod – minden információt megtalálsz ide kattintva.

Számlavezetés betéti kártya szolgáltatással. További feltételeket az üzletszabályzatok és kondíciós lista tartalmaz.

(1) A munkanapokon 8:00-19:00 között indított számlanyitások 1 órán belül megnyílnak, egyéb esetben következő munkanap 9:00-ig teljesülnek, a sikeres számlanyitásról az e-mail címedre küldik a tájékoztatást és a szerződéses dokumentumokat.

A cikk elkészítését a Raiffeisen Bank támogatta

 

Hirdetés