Egy új időszámítás kezdődik, és nem csak a pénzügyeinkben

Egy új időszámítás kezdődik, és nem csak a pénzügyeinkben
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-12-04
 

Naptár szerint túl vagyunk az őszön, az elengedés évszakán. Ahogy a falevelek lehullanak, nekünk is el kell engednünk a vállainkra nehezedő terheket, amiben – valljuk be – ez az év sem szűkölködött, még akkor sem, ha kizárólag pénzügyeinket, a gazdasági környezet átalakulást vesszük figyelembe. A körforgásban most a hanyatlás ideje következik, hiszen semmi sem tarthat örökké. 

A tél már a nyakunkon, ami a megnyugvásról és lelki felemelkedésről kell, hogy szóljon. A szimbolika nem véletlen, nagyon is ránk fér néhány örömteli hír, vagy olyan pénzügyi tanács, ami segíthet az ellazulásban, hogy megpihenhessünk, megéljük az ünnepeket és felkészüljünk a következő, aktívabb időszakra.

Bankmonitor Biztonság: megfelelő védelem változó piaci környezetben

Az NN biztosító a Bankmonitorral karöltve egy olyan egyedülálló, online elérhető biztosítással jelenik meg, amely lakáshitellel, babaváróval és személyi kölcsönnel rendelkezőknek nyújt komplex védelmet. A konstrukció ötvözi a hitelfedezeti és kockázati biztosítás előnyeit. Olvasd el cikkünket és tudd meg, mit jelent ez a védelem konkrétan.

Lakáshitel: csökken a bankokra nehezedő kamatemelési nyomás?

Hónapok óta a kamatemelésektől hangos a média. Az elszálló infláció és az alapkamat-emelések teljesen átrendezték a piacot. Most viszont talán elérkeztünk a fordulóponthoz, a hitelkamatokat befolyásoló egyes mutatók már elindultak lefelé. Mi történt 2020 óta? Hogyan reagáltak/reagálnak a bankok? Mire számíthatunk a jövőben? A Bankmonitor vezető elemzője körbejárta a témát.

Hogyan lehet saját lakásom önálló jövedelem nélkül? Erre is van már megoldás!

Mostantól egy speciálisan saját lakáshoz jutást segítő banki termék támogatja az önálló életüket kezdő fiatalokat. Ez hiánypótló, hiszen saját otthonhoz jutni külső segítség nélkül szinte lehetetlen, főleg pályájukon épp elindulók számára. A biztos jövedelemmel rendelkező szülők különleges támogatásáról van szó, amelyhez az egyedülálló banki hitelkonstrukció kapcsolódik. Kattints a címre és ismerd meg a részleteket!

Megújul a fogyasztóbarát lakáshitel: fókuszban a zöld célok és az online igénylés

A fogyasztóbarát jelzővel illetett lakáshitel intézményének átalakításáról döntött az MNB. A jegybank továbbra is támogatja a zöld, energiahatékonyságot javító lakáscélokat, ezzel együtt az igénylési folyamat is kényelmesebb lehet az online lehetőségek kiszélesítésével. A jövőben az új feltételeknek megfelelő konstrukciók kaphatják meg a bankoknál a fogyasztóbarát minősítést, amely egyfajta ügyfélbarát és minőségi garanciát is jelent az igénylőknek.

Vállalkozói hitel nulla százalékos kamattal – Újraindul a népszerű kkv-program

Újraindítja kamatmentes, önerő nélkül igényelhető forgóeszköz hitelprogramját az MFB. A 100 milliárd forintos keretösszegből a kis- és középvállalkozások profitálhatnak, mégpedig működési költségeik finanszírozására. Tudd meg szakértőnk cikkéből, hogy kik jogosultak a támogatásra, mekkora hitelösszegre lehet pályázni és mikortól lehet beadni az igényléseket. A korábbi tapasztalatok szerint most is érdemes lesz résen lenni és mielőbb beadni a jelentkezést.

Bankmonitor
Csoportos
Személybiztosítás
Töltsd ki az űrlapot, és tudd meg hogyan tudod fizetni a hiteledet baj esetén is!

Bankmonitor
Válaszd ki a hiteleidet, add meg a
tartozás összegét!
Ft
Ft
Ft
MÁR CSAK EGYETLEN LÉPÉS!

A részleteket e-mailben fogjuk elküldeni számodra!

A hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Milyen esetekben véd?
  • Mennyibe kerül a szolgáltatás?
  • Mennyit fizet a biztosító?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hirdetés
Hirdetés