Ennyiből mentheted ki magad, ha beüt a krach!

Ennyiből mentheted ki magad, ha beüt a krach!

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-10-07 Frissítve: 2021-10-14
 

Itt a fűtési szezon, nyilván ilyenkor megy tönkre a kazán, a konvektor! Mikor máskor? Fűteni kell, akkor is, ha éppen nincs a javításra félretett tartalékod. Pénz kell, méghozzá gyorsan! Elsőként jut mindenki eszébe a személyi kölcsön, de nem mindegy, hogy melyik bankhoz fordulsz. Ugyanolyan paraméterek mellett, eltérő kondíciókkal fogsz hitelt kapni. Ezek közül a kölcsönök közül válogatunk neked.

Félünk tőle, de miért is?

Sokakban már beidegződés, hogy a személyi kölcsön rettenetesen drága. Igen, ez így volt. Ma viszont már 10% alatti kamattal is hozzájuthatsz, és nem kell ingatlanfedezetet sem felajánlanod.

1millio4ev20161007

Ha ennél kisebb kölcsönre van szükséged, akkor sincs dráma. Egy 300 ezer forintos személyi kölcsönre 2 éves futamidőre a legkedvezőbb ajánlatoknál plusz 30-50 ezer forintot kell megfizetned. Alacsony hitelösszeg esetében nincs túl nagy jelentősége a 2-3 százalékos kamatkülönbségnek.

Hirdetés

Hirdetés

300ezer2ev20161007

Ráadásul a bankok olyan akciókkal rukkolnak elő, hogy csak kapkodod a fejedet.

Azok, akik személyi kölcsön igénylés rögzítésekor bemutatják, vagy megadják az online kuponkódot, 1 százalékpontos kamatkedvezményben részesülnek a teljes futamidőre az OTP Banknál.

Az MKB Bank alapból egy vonzó 9,99%-os kamatot kínál az ügyfeleknek. Ráadásul az első havi kamatot is visszatéríti szerződésszerű teljesítés esetén.

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönnél a havi jóváírási kötelezettség teljesítése (100 000 forint) esetén 6 százalékpontos kedvezményt kapsz a sztenderd éves kamatból. Sőt! Ha 250 ezer forintos jóváírást is tudsz vállalni, akkor 10,09 százalékpontos kedvezményt kapsz, feltéve, hogy a hitelösszeg legalább 500 ezer forint.

Online regisztráció esetén a Raiffeisen Bank is ad kedvezményt, melynek mértéke 2 százalék a MindigFix Személyi Kölcsönre vonatkozó sztenderd kamathoz képest, a kölcsön teljes futamideje alatt. Ez a kedvezmény 3 százalék is lehet, ha aktív számlahasználatot is vállalsz.

Az FHB Bank által meghirdetetett „Egyet vissza” akció keretében 6 havi pontos törlesztést követően, egy havi törlesztőrészletet jóváírnak a bankszámládon. Hab a tortán, hogy további kamatkedvezményt is elérhetsz, ha a jövedelmedet is az FHB-hoz utaltatod.

November 30-ig benyújtott hitelkérelmek esetén, ha vállalod, hogy a munkabéred (minimum 170 000 forint) az Erste Bankhoz fog érkezni, kedvezményes, 11,9 százalékos kamattal kaphatod meg Akciós Most Személyi Kölcsönt.

A Cetelem nem kamatkedvezménnyel száll ringbe, hanem évente egyszeri, plusz költség nélküli törlesztési halasztást tesz lehetővé. Nem mintha a 14,99 százalékos kamat az extrém magas kamatok közé tartozna.

Ha  ezek közül egyik se tetszik, kalkulátorunkkal biztosan megtalálod a számodra legjobb hitelt!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés