Erre számíts, ha személyi kölcsönt vennél fel!

Erre számíts, ha személyi kölcsönt vennél fel!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-02-21 Frissítve: 2021-10-11
 

450-460 milliárd forintnyi személyi kölcsönt vettek fel 2018-ban magyarok, ami történelmi rekord. Érthető népszerűség: a kamatok alacsonyak, a bankok gyorsan folyósítanak és még hitelfedezetre sincs szükség. A Bankmonitoron keresztül ráadásul olyan hitelajánlatok közül is választhatsz, amelyeket a bankfiókokban nem kapnál meg.

Mint minden termék esetében, a személyi kölcsönnél is nagyon fontos, hogy milyen áron jutsz hozzá. Az egyes hitelek árát – költségét – a teljes hiteldíj mutató (THM) alapján tudod összehasonlítani, vagyis minél alacsonyabb ez a százalékos érték, annál kedvezőbb az ajánlat.

Hasonlítsd össze a hitelek árát

A személyi kölcsönök legnépszerűbb internetes árösszehasonlító oldala a Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátor. Itt nincs más dolgod, mint megadni a felvenni kívánt hitel összegét (maximum 10 millió forint), a jövedelmed nagyságát, valamint a munkaviszonyod hosszát, és máris indíthatod a keresést. Az okos választás sokat ér: egy 3 millió Ft-os – 3 éves futamidővel felvett – személyi kölcsön havi törlesztőjében például akár havi 16 000 Ft is lehet a különbség a legjobb és a legdrágább ajánlat között, ami teljes visszafizetésben csaknem 600 000 Ft-ot jelent.  

A Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátor egyedülálló módon ráadásul a kamatperiódust is képes lekezelni, ami nagyon lényeges, hiszen ez azt mutatja, mekkora időintervallumon belül marad változatlan az adott hitel kamata. A jövőben várhatóan nőni fognak a kamatok, ezért a nem fixált kamatú hitelek havi törlesztői jó eséllyel emelkedhetnek. Amikor megversenyezteted egymással a személyi kölcsönöket, mindenképp vedd számításba ezt is, mert máskülönben az „almát a körtével” hasonlítod össze.

Hirdetés
Hirdetés

Csak egyszer kell bankba menned

Vannak azonban más szempontok is, amelyek fontosak lehetnek számodra. Ilyen például a hitelügyintézés hossza, ami a Bankmonitoron keresztül történő kalkuláció és igénylés esetén akár 24-72 órába is beleférhet, de 5 munkanapon belül biztosan pénzhez juthat. Ehhez persze az kell, hogy hitelképes lény, valamint minden szükséges dokumentumot beszerezz. Hogy milyen papírokról kell gondoskodnod a hiteligényléshez, arról itt olvashatsz részletesen

Egyedi igények kezelése

A személyi kölcsönök népszerűsége annak is köszönhető, hogy nincs szükség fedezetre – például ingatlanra. Cserébe nagyon fontos a megfelelő nagyságú és típusú jövedelem. Szerencsére a személyi kölcsönöknél számos jövedelemtípus szóba jöhet (munkáltatói jövedelem, külföldi jövedelem, KATA-s jövedelem, készpénzben kapott jövedelem stb.), ám az egyes bankok nagyon különböző módon kezelik ezeket. A Bankmonitor hiteltanácsadói ismerik az egyes pénzintézetek üzletpolitikáját, így megtalálják azokat a bankokat, amelyek az élethelyzetedhez legjobban igazodó ajánlatot kínálják.

Bankban nem elérhető kedvezmények

A Bankmonitoron keresztül olyan kedvezményes hiteltermékek is elérhetők számodra, amelyeket a bankfiókokban egyébként nem kapnál meg. A Sberbank személyi kölcsönéhez például Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén jövedelemérkeztetés nélkül is jár a kamatkedvezmény. A CIB személyi kölcsöne mellé – ha kihasználnád a jövedelemérkeztetésért járó kamatkedvezményt – pedig köthetsz két évig ingyenes CIB ECO bankszámlát, ami kizárólag a Bankmonitoron keresztül érhető el.

Erre számíthatsz, ha Bankmonitoron keresztül igényelsz személyi kölcsönt:

1. Töltsd ki online a szükséges adatokat!
2. 24 órán belül telefonon keresni fog a Bankmonitor szakértője, aki egyénre szabottan tájékoztat a számodra elérhető lehetőségekről, a szükséges kitöltendő dokumentumokról, amelyeket el is küld a részedre.
3. A szükséges dokumentumok beszerzése a tapasztalatok szerint átlagosan 24 órát vesz igénybe, de központosított HR-osztály esetén a jövedelemigazolás tovább is tarthat.
4. A Bankmonitor szakértője 24 órán belül időpontot foglal számodra a kiválasztott bankfiókba, ahol le kell adnod a kitöltött dokumentumokat.
5. Az utalás 24-72 órán belül megérkezik, amennyiben a beadott dokumentumok alapján a bank hitelbírálója engedélyezi a folyósítást.

Ha szeretnél Személyi kölcsönt a Bankmonitoron keresztül, akkor töltsd ki az alábbi adatlapot, és 24 órán belül felveszi veled szakértőnk a kapcsolatot! 

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés