Erre számíts, ha személyi kölcsönt vennél fel!

Erre számíts, ha személyi kölcsönt vennél fel!

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-02-21 Frissítve: 2021-10-11
 

450-460 milliárd forintnyi személyi kölcsönt vettek fel 2018-ban magyarok, ami történelmi rekord. Érthető népszerűség: a kamatok alacsonyak, a bankok gyorsan folyósítanak és még hitelfedezetre sincs szükség. A Bankmonitoron keresztül ráadásul olyan hitelajánlatok közül is választhatsz, amelyeket a bankfiókokban nem kapnál meg.

Mint minden termék esetében, a személyi kölcsönnél is nagyon fontos, hogy milyen áron jutsz hozzá. Az egyes hitelek árát – költségét – a teljes hiteldíj mutató (THM) alapján tudod összehasonlítani, vagyis minél alacsonyabb ez a százalékos érték, annál kedvezőbb az ajánlat.

Hasonlítsd össze a hitelek árát

A személyi kölcsönök legnépszerűbb internetes árösszehasonlító oldala a Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátor. Itt nincs más dolgod, mint megadni a felvenni kívánt hitel összegét (maximum 10 millió forint), a jövedelmed nagyságát, valamint a munkaviszonyod hosszát, és máris indíthatod a keresést. Az okos választás sokat ér: egy 3 millió Ft-os – 3 éves futamidővel felvett – személyi kölcsön havi törlesztőjében például akár havi 16 000 Ft is lehet a különbség a legjobb és a legdrágább ajánlat között, ami teljes visszafizetésben csaknem 600 000 Ft-ot jelent.  

A Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátor egyedülálló módon ráadásul a kamatperiódust is képes lekezelni, ami nagyon lényeges, hiszen ez azt mutatja, mekkora időintervallumon belül marad változatlan az adott hitel kamata. A jövőben várhatóan nőni fognak a kamatok, ezért a nem fixált kamatú hitelek havi törlesztői jó eséllyel emelkedhetnek. Amikor megversenyezteted egymással a személyi kölcsönöket, mindenképp vedd számításba ezt is, mert máskülönben az „almát a körtével” hasonlítod össze.

Hirdetés
Hirdetés

Csak egyszer kell bankba menned

Vannak azonban más szempontok is, amelyek fontosak lehetnek számodra. Ilyen például a hitelügyintézés hossza, ami a Bankmonitoron keresztül történő kalkuláció és igénylés esetén akár 24-72 órába is beleférhet, de 5 munkanapon belül biztosan pénzhez juthat. Ehhez persze az kell, hogy hitelképes lény, valamint minden szükséges dokumentumot beszerezz. Hogy milyen papírokról kell gondoskodnod a hiteligényléshez, arról itt olvashatsz részletesen

Egyedi igények kezelése

A személyi kölcsönök népszerűsége annak is köszönhető, hogy nincs szükség fedezetre – például ingatlanra. Cserébe nagyon fontos a megfelelő nagyságú és típusú jövedelem. Szerencsére a személyi kölcsönöknél számos jövedelemtípus szóba jöhet (munkáltatói jövedelem, külföldi jövedelem, KATA-s jövedelem, készpénzben kapott jövedelem stb.), ám az egyes bankok nagyon különböző módon kezelik ezeket. A Bankmonitor hiteltanácsadói ismerik az egyes pénzintézetek üzletpolitikáját, így megtalálják azokat a bankokat, amelyek az élethelyzetedhez legjobban igazodó ajánlatot kínálják.

Bankban nem elérhető kedvezmények

A Bankmonitoron keresztül olyan kedvezményes hiteltermékek is elérhetők számodra, amelyeket a bankfiókokban egyébként nem kapnál meg. A Sberbank személyi kölcsönéhez például Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén jövedelemérkeztetés nélkül is jár a kamatkedvezmény. A CIB személyi kölcsöne mellé – ha kihasználnád a jövedelemérkeztetésért járó kamatkedvezményt – pedig köthetsz két évig ingyenes CIB ECO bankszámlát, ami kizárólag a Bankmonitoron keresztül érhető el.

Erre számíthatsz, ha Bankmonitoron keresztül igényelsz személyi kölcsönt:

1. Töltsd ki online a szükséges adatokat!
2. 24 órán belül telefonon keresni fog a Bankmonitor szakértője, aki egyénre szabottan tájékoztat a számodra elérhető lehetőségekről, a szükséges kitöltendő dokumentumokról, amelyeket el is küld a részedre.
3. A szükséges dokumentumok beszerzése a tapasztalatok szerint átlagosan 24 órát vesz igénybe, de központosított HR-osztály esetén a jövedelemigazolás tovább is tarthat.
4. A Bankmonitor szakértője 24 órán belül időpontot foglal számodra a kiválasztott bankfiókba, ahol le kell adnod a kitöltött dokumentumokat.
5. Az utalás 24-72 órán belül megérkezik, amennyiben a beadott dokumentumok alapján a bank hitelbírálója engedélyezi a folyósítást.

Ha szeretnél Személyi kölcsönt a Bankmonitoron keresztül, akkor töltsd ki az alábbi adatlapot, és 24 órán belül felveszi veled szakértőnk a kapcsolatot! 

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés