Extra kamatkedvezmények, amelyek több milliót jelenthetnek neked!

Extra kamatkedvezmények, amelyek több milliót jelenthetnek neked!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-11-10 Frissítve: 2024-02-28
 

A CSOK Plusz bejelentése jelentősen felkavarta az állóvizet a piacon, viszont nem minden hitelfelvevő számára adott ez a lehetőség. Ha az elmúlt egy évre visszatekintünk, akkor már láthatjuk a fény az alagút végén: csökkenésnek indultak a magas lakáshitelkamatok. Szerencsére a Bankmonitor extra kedvezményeivel további, forintban jól látható megtakarítást tudunk biztosítani. Nézzük meg a kedvezmények hatását egy konkrét példán keresztül.

A Bankmonitor szakértőiként olyan pluszt tudunk nyújtani, amelyet önállóan a bankfiókban nem lehet elérni: ez az előny számokban is jól látható különbséget jelent, például egy lakáscélú jelzáloghitel esetében. További nem elhanyagolható pozitívum, hogy hitelszakértői segítséggel könnyűvé és átláthatóvá válik a hitelfelvétel. Ráadásul mind ezt ingyen elérhetjük!

Az átláthatóság kedvéért egy életszerű példát hoztunk, amelyen keresztül megnézzük, hogy mennyit is spórolhatunk így: ügyfelünk 50 millió forint vételárú ingatlant vásárol, amelyhez 20 millió forint hitelösszeget vesz fel. A fióki ügyintézőtől kapott ajánlaton 7,69% kamat szerepel 20 éves futamidőre 10 éves kamatperiódusra.

Az ajánlott kölcsön induló törlesztőrészlete 163 ezer forint, a futamidő két évtizede alatt összességében 39,2 millió forintot kell visszafizetni.

Mennyit nyersz egy 20 millió forintos lakáshitelen a Bankmonitor választásával?

Hirdetés

Hirdetés

Fiókban nem elérhető kamatkedvezmények

Nézzük meg milyen ajánlatot kap az érdeklődő abban az esetben, ha a Bankmonitort választja: a fiókban kiadott kamathoz képest a Bankmonitor szakértője 6,89%-os kedvezményes kamatot ér el a kérdéses kölcsönre. A törlesztőrészlet emiatt 153 ezer forintra, a teljes visszafizetendő összeg pedig 36,9 millió forintra mérséklődik.

Fontos
A Bankmonitor választásával az ügyfél egy 20 millió forintos lakáshitelen 2,3 millió forintot spórol.

Az adott pénzintézet ezt a kedvezményes kamatot új ügyfeleinek biztosítja abban az esetben, ha 250 ezer forintos jóváírást vállalunk. Természetesen más bankoknál is elérhető egyedi kedvezmény, a feltételek azonban jelentősen eltérőek lehetnek.

További kedvezmények is elérhetők

Előtörlesztési kedvezmény

Tovább fokozva a kedvezményeink sorát, a Bankmonitor együttműködéseinek köszönhetően több bank is ingyenes előtörlesztést ad a kedvező kamat mellé. Ennek segítségével akár hosszabb futamidejű hitelszerződést is aláírhatunk, ugyanis a többszöri előtörlesztéssel akár a tervezettnél hamarabb is lezárhatjuk a tartozást. Ennek következményeként megspórolhatjuk az előtörlesztett összeg után fizetendő kamatot. Mindez akár ingyen eszközölhető, szemben az 1-2%-os előtörlesztési díjjal szemben.

Ha ez a szempont lényeges, akkor szakértőink olyan bankot választanak, ahol az előtörlesztési díjra van egyedi kedvezmény.

Ingyenes bankszámlák

Szintén az ügyfeleink számára elérhető kedvezményekhez tartozik az ingyenes bankszámla. Már számos bank rendelkezik egy olyan bankszámlával, amely időlegesen vagy teljes futamidő alatt nem számít fel plusz költséget a bankolásért cserébe. (A hitel mellé jellemzően szükséges egy bankszámlát nyitni annál a banknál, ahol a hitelfelvétel is megtörtént.) Egy alap bankszámla költsége havonta átlagosan 700 forint: 20 éves időszakra nézve ez 168 ezer forint kiadást eredményez, ennyit spórolhatunk egy ingyenes számla választásával. Természetesen az ingyenes bankszámlák hitelfelvétel nélkül is igényelhetőek.

Kérd te is a Bankmonitor hitelszakértőinek segítségét, hogy megvizsgáljuk, mennyit tudunk spórolni számodra!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés