Hitelcsapda, amit elkerülhetsz

Hitelcsapda, amit elkerülhetsz
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-08-04 Frissítve: 2020-04-14
 

Ugye nem csodálkozol, hogy a legdrágább hitelek mindig azok, ahol csak és kizárólag te és a fizetésed a garancia arra, hogy a bank visszakapja a kihelyezett hitelt. Nagyobb kockázat, magasabb kamat. Kamatkedvezmény azonban neked is járhat, ha körültekintő vagy. Tehetsz azért, hogy jó adós légy!

Nincs ingatlanfedezeted? Sőt semmilyen kézzel fogható fedezet sincs?

Mint minden hitel esetében, a személyi kölcsön igénylésénél is, a bank próbálja a lehető legalaposabban megvizsgálni az anyagi helyzetedet.  Leellenőrzi a munkahelyedet, hogy valóban ott dolgozol-e? Megnézi mennyi a munkabéred? Milyen egyéb jövedelmeket tudsz még felmutatni? Hogyan fizeted a közüzemi számláidat? Milyen egyéb hiteleid vannak és azokat rendben fizeted-e?

Készülj fel a hiteligénylésre!

Fizesd határidőre a számláidat! Ne hívd túl a hitelkeretedet! Ne legyen fedezethiány miatt visszautasított tétel a bankszámládon! Ezek igazán csak odafigyelést igényelnek, viszont sokat segíthetnek a pozitív megítéléseden. Hiteligénylés előtt ne válts munkahelyet!

Fedezet nélküli hitelek közé tartoznak a hitelkártyák, áruhitelek és a személyi kölcsönök. A hitel céljától függően nem mindegy azonban, hogy melyiket választod.

Hirdetés

Hirdetés

0% ≠ 0%

Ha egy 0%-os akciót látsz egy áruházban, higgadj le! Ha a 0% a kamatra vonatkozik, egyáltalán nem biztos, hogy egyéb költséget nem kell kifizetned. Bár kamatot nem fizetsz, de egyéb költség (számlavezetési díj, csoportos beszedés díja, egyszeri kezelési költség, stb.) felmerülhet. Így az ingyenesnek vélt hitel végül sokba is kerülhet.

Kicsit megnyugodhatsz, ha 0%-os THM-mel hirdetik az adott portékát. A THM ugyanis a hitel után fizetett minden – bank felé fizetendő – költséget tartalmaz. Ebben az esetben a 0%-os THM egy valóban költségmentes hitelt takar.

Nem minden esetben az áruhitel a megfelelő megoldás. Sokszor jobb lehet egy szabadon felhasználható személyi kölcsön. Számolj velünk!

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Rendben van, hogy az alapmondás szerint mindenki rendelkezzen néhány hónapra elegendő tartalékkal. De ha nincs? És nem is kevesen járnak ebben a cipőben. Amikor elromlik a hűtő, az autó, vagy éppen javíthatatlan a mosógép, akkor sajnos ezeket pótolni kell. Ha van tartalék, ha nincs!

A személyi kölcsön szabad felhasználású hiteltípus. A kezedhez kapod, és arra költöd, amire valóban szeretnéd.

Mennyiért juthatsz személyi kölcsönhöz?

Őrült verseny folyik a bankok között az ügyfelekért. Minden jövedelemkategóriában lehet kedvezményekkel találkozni. Az FHB Bank, a Raiffeisen Bank, a K&H Bank, az ERSTE Bank, a CIB Bank és a Budapest Bank kínálatában egyaránt megtalálható a 10% alatti kamat.

Nézzünk egy példát!

250 ezer forintos havi nettó fizetéssel másfél millió forint személyi kölcsönt szeretnél felvenni 4 éves futamidőre. Ezekre a törlesztőkre számíthatsz.

1,5millio4evre

2016-ban sokkal kedvezőbb feltételekkel érhető el a személyi kölcsön, mint eddig bármikor. Az, hogy mekkora hitelt kaphatsz, függ az életkorodtól, a jövedelmed nagyságától, a meglévő hiteleidtől.

Azért, mert akár 2 millió forintot is felvehetsz, csak annyit igényelj, amennyire valóban szükséged van!

 

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés