Hitelkártyák újratöltve

Hitelkártyák újratöltve
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-05-13 Frissítve: 2021-10-11
 

Díjelengedés, ajándékutalvány, extra pénzvisszatérítés 5, 10, de akár 20 ezer Ft értékben – néhány példa az aktuális hitelkártya akciókból szemezgetve. Rendkívül csábító és változatos ajánlatokat találunk a bankok kínálatában. Segítünk eligazodni, hogy ne vessz el a részletekben!

Bár a hitelkártyákhoz kapcsolódó kedvezményrendszerek önmagukban is igen szélesek, mégis mindent megtesznek a bankok, hogy további időszakos akciókkal nyerjék el a kegyeinket. A számos akció között sokszor nem is olyan egyszerű kiigazodni, ezért segítségként összegyűjtöttük, hogy az állandó kedvezményeken felül milyen további kedvezményeket vehetünk jelenleg igénybe.

Citibank – Citi Life hitelkártya

Hitelkártyás költéseinkből 5.000, de akár 10.000 Ft-ot is visszakaphatunk a Citibanktól, ha a promóciós időszakban (2014. július 31-ig) az interneten keresztül vagy a bank ügyfélajánlási programjában (ajánlott ügyfélként) Citi Life hitelkártyát igényelünk. Legyen szó hitelkártyás vásárlás(ok)ról, készpénzfelvételről (bár ez utóbbival lehetőség szerint ne éljünk), vagy a hitelkártya számláról teljesülő csoportos beszedési megbízás(ok)ról, ha az(ok) a hitelkártya jóváhagyását követő 30 napon belül könyvelésre kerülnek, akkor a bank 5 vagy 10 ezer Ft erejéig visszatéríti a költés(ek) összegét részünkre.

Az igényélésen túl néhány alapvető feltételnek kell eleget tennünk, miszerint

  • elsődleges mobil telefonszámot és e-mail címet kell megadnunk,
  • hozzá kell járulnunk ahhoz, hogy a bank a megadott elérhetőségeken üzletszerzési céllal megkeressen,
  • elektronikus kivonatot kell igényelnünk,
  • a hitelkártya jóváhagyásától számított 30 napon belül a kártyát aktiválnunk kell,
  • a hitelkártyával legalább egy vásárlást vagy készpénzfelvételt végre kell hajtanunk, amely ezen időszak alatt könyvelésre is kerül.

5.000 Ft a maximum visszatérítés összege, ha a hitelkártyát a bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül aktiváljuk, míg 10.000 Ft, ha regisztrálunk a netbanki szolgáltatásra és az aktiválást a felületen kezdeményezzük.

A fenti kedvezményeken kívül kizárólag az interneten keresztül leadott regisztráció alapján igényelt hitelkártya esetén 5.000 Citi Forintot is jóváír a bank, ha a felsorolt feltételek teljesülnek. Ha pedig a bank ügyfélajánlási programjában, ajánlott ügyfélként igényeljük Citi Life hitelkártyánkat, akkor 5.000 Citi Forint üti a markunkat a telefonos, míg 10.000 Citi Forint a netbanki aktiválás esetén. Azaz a Citibankos ismerősök most „aranyat” érhetnek!

Citi Forintokról általában

A Citi Life kártyával végzett minden elköltött 100 Ft után ún. Citi Forintot kapunk. Az összegyűjtött forintokat a bank webáruházban pénzvisszatérítésre, árkedvezményekre, vagy különleges ajánlatokra válthatjuk be (1 Citi Forint 1 Ft-nak felel meg). Erről és számos más a hitelkártyához kapcsolódó kedvezményről a további részletek alatt olvashatsz bővebben.
További részletek

erdekel_140415

Erste Bank – Wizz Air hitelkártya

20.000 forint értékű Wizz Air ajándékutalványt kaphatunk az Erste Bank akciója keretében, ha a promóciós időszakban (2014. június 2-áig) Wizz Air hitelkártyát (főkártya) igényelünk. Az utalványra, akkor lehetünk jogosultak, ha három, egyenként legalább 3.000 forint összegű vásárlást hajtunk végre a hitelkártyával.

Az ajándékutalvány érdekében szükséges 3 darab, legalább 3.000 forintot elérő vásárlás legkésőbb 2014. augusztus 31-ig kell, hogy megtörténjen, de érdemes igyekezni, mert az utalványt csupán a készlet erejéig biztosítja a bank az első 1.500 Wizz Air hitelkártya főkártyabirtokos részére.

De ezzel még nincs vége, ugyanis további 10.000 forinttal járul hozzá a bank a repüléshez azáltal, hogy 10.000 üdvözlő pontot is jóváír a pontgyűjtő-számlánkra.

A Wizz Air hitelkártya egy klasszikus pontgyűjtő kártya, minden vásárlásra elköltött 100 Ft után pontok járnak. Az összegyűjtött pontokat pedig repülőjegyekre és egyéb utazási szolgáltatásokra válthatjuk be a Wizz Air-nél.
További részletek

erdekel_140415

OTP Bank – American Express Blue és Gold hitelkártya

Megspórolhatjuk az éves kártyadíj felét vagy az egészet, ha az OTP Bank akciója keretében a promóciós időszak alatt (2014. június 29-ig) kötünk szerződést American Express Blue vagy Gold hitelkártyára.

A hitelkártya éves díja teljes egészében elengedésre kerül, amennyiben a költéseink értéke az év végéig AMEX Blue kártya esetében eléri a 70.000 forintot, míg AMEX Gold esetében a 140.000 forintot. Sőt, amennyiben az adott feltételnek eleget teszünk úgy a költéseink után a normál vásárlás visszatérítésen felül Blue kártya esetében további 5.000 forintot, míg Gold kártyánál 10.000 forintot visszatérít a bank.

Amennyiben a költéseink az év során nem érik el a megadott szintet, akkor is csak az éves kártyadíj felével kell számolnunk, ami a Blue kártya esetében 1.680 forintot, míg a Gold kártyánál 4.130 forint jelent. Ez utóbbi kártyánál normál esetben egy 2.130 forintos kártyagyártási díjjal is számolnunk kellene, de az akció keretében jelenleg ez sem kerül felszámításra.

Az AMEX Blue kártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítés részleteiről, valamint a többi időszakos akcióról a további részletek alatt olvashatsz bővebben, de
ha jobban csábít az AMEX Gold hitelkártya világa, akkor kattints ide.
További részletek

erdekel_140415

K&H Bank – MasterCard PayPass hitelkártya

A K&H Bank aktuális akciójában bármelyik a bank által kibocsátott hitelkártya részt vesz, de választásunk a szívünkhöz legközelebb álló termékre esett (természetesen a Bankmonitor oldalán az összes többit megtalálod).

Mégis miért ezt választottuk?

  • 2% jóváírás jár minden vásárlás után (kategória és elfogadóhely megkötés nélkül) maximum havi 3.000 forint összegben, ha az adott elszámolási ciklusban legalább 20.000 forintot költünk a kártyával, továbbá
  • a hitelkártya alkalmas az érintés nélküli fizetésre is.

Ráadásul, ha a promóció keretében igényeljük (2014. május 30-ig) és 2014. április 1-jét követően még nem volt hitelkártyaszámlánk a banknál, akkor a fenti visszatérítésen felül az aktiválástól számított első 30 nap költései után további 10% visszatérítést kapunk, legfeljebb 20.000 Ft erejéig. Mindössze arra kell ügyelnünk, hogy a hitelkártyát 2014. június 30-ig feltétlenül aktiváljuk.
További részletek
erdekel_140415

CIB Bank – Café Espresso és MasterCard Gold hitelkártya

Az aktuális időszakos akció keretében (2014. szeptember 30-ig) akár újonnan igényelt, akár meglévő hitelkártyával vásárolunk
belföldi benzinkúton, költéseink után a normál 1% helyett 5%-os pénzvisszatérítést kapunk a banktól. Továbbá a jóváírás maximális összege is magasabb, így a negyedévente elérhető 5.000 forint helyett akár 10.000 forint is lehet a kedvezményes időszakban. Viszont ehhez a hitelkártyás vásárlások összértéke el kell, hogy érje a 60.000 forintot az adott naptári negyedévben.
További részletek

erdekel_140415

A fenti lehetőségek egyike sem győzött meg? Más szempontokat részesítesz előnyben? Akkor ne is habozz tovább, keress tovább hitelkártya keresőnk segítségével!

1

Rendkívül színes és változatos az aktuális akciók világa. Arról viszont egy percig se feledkezzünk meg, hogy a hitelkártyákkal körültekintően kell bánni. Anélkül, hogy ne ismernénk a működését, nem érdemes kísérleteznünk, mert hamar fájó emlékeket szerezhetünk. Természetesen segítünk, hogy ezt elkerüld.
Szánj néhány percet a legfontosabb tudnivalókra!

Hirdetés
Hirdetés