Hogyan hat ránk a vírus okozta válsághelyzet?

Hogyan hat ránk a vírus okozta válsághelyzet?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-03-13 Frissítve: 2020-03-17
 

A tőzsdei árfolyamok összeestek mint a szoláriumban napozó vattacukor… Talán ez jelzi a legjobban, hogy pénzügyeink is viharba kerültek a koronavírus terjedésével. A következő videónkban a leghétköznapibb kérdéseket boncolgatjuk.

Mi történhet a gazdaságban? Elveszthetjük a munkahelyünket? Érdemes a nagy zakó után befektetni a tőzsdén? Újra kamatcsökkentések élénkítheti a gazdaságot, vagy valami más? Mit tehet, aki már hitelt vett fel és fél, hogy nem fogja tudni fizetni a törlesztőt? Mit tehet, aki pont most írt alá egy ingatlan adásvételi szerződést és hitelre van szüksége?Lelassulnak a bankok, lesz még hitelezés? Többek között ezekre a kérdésekre kaphattok választ Sándorfi Balázs és Gyulai Gergely beszélgetéséből.

 

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés