Hol érdemes 2,5 millió forint személyi kölcsönt igényelned?

Hol érdemes 2,5 millió forint személyi kölcsönt igényelned?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-10-24 Frissítve: 2021-09-01
 

Egy átlagos, havi nettó 250 ezer forint jövedelemmel rendelkező személyi kölcsön igénylő helyzetét mutatjuk be. A banktól 2,5 millió forint kölcsönre van szüksége, melyet 6 év alatt szeretne visszafizetni. Kiszámítható hitelt szeretne, melynek a futamidő végéig ugyanannyi marad a kamata és végig fix lesz a törlesztője is. Megmutatjuk, hogy mely bankoknál számíthat a legjobb ajánlatokra!

A bankok többsége a legalább 250 ezer Ft jövedelemmel rendelkezőknek kedvezőbb feltételeket kínál, mint a kisebb jövedelmű hiteligénylőknek. Lássuk is, hogy melyik banknál mire számíthat a példa szerinti hiteligénylő!

A fenti hiteligénylő számára a SberBank Fair Plusz személyi kölcsöne számít a legkedvezőbbnek 6 éves futamidőre. 7,66%-os teljes hiteldíj mutató (THM), alig több mint 43 ezer Ft-os havi törlesztő mellett érhető el. A hiteligénylőnek 6 év alatt összesen körülbelül 3,1 millió Ft-ot kell a banknak visszafizetnie.

A soron következő ajánlat a CIB Előrelépő személyi kölcsön, mely 8,17%-os THM-je mellé havi 44 ezer Ft alatti törlesztőrészlettel és kevesebb, mint 3,15 millió Ft teljes visszafizetendővel jár.

Még az egyszámjegyű THM-űek közé tartozik a Raiffeisen személyi kölcsön is, melyet 8,83%-os THM, 44 ezer Ft alatti törlesztő és majdnem 3,2 millió Ft teljes visszafizetendő mellett kínál a Raiffeisen Bank.

A TOP5-be még belefért a Budapest Bank online prémium és a Takarék Kereskedelmi Bank Prémium személyi kölcsöne, de ezek már 10% feletti THM-mel bírnak, így fenti társaiknál kedvezőtlenebb feltételekkel vehetőek igénybe. Jól szemlélteti ezt a teljes visszafizetendőkben megmutatkozó különbségek is. A Takaréknál felvett kölcsönre már majdnem 300 ezer Ft-tal kellene többet visszafizetnünk annál, mintha a SberBanknak fizetnénk a törlesztőket.

Nézd meg a Bankmonitor részletes személyi kölcsön kalkulátorát, hogy megtudd, Neked melyik banknál lenne érdemes személyi kölcsönt igényelned!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés