Hoppá! Fél milliót ér, ha a bankhoz utalod a béred!

Hoppá! Fél milliót ér, ha a bankhoz utalod a béred!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-10-06 Frissítve: 2016-10-05
 

Sokan ódzkodnak a bankváltástól, pedig számos előnnyel járhat, és itt elsősorban az anyagiakra gondolunk. Az egy dolog, hogy bankszámla és bankszámla között éves szinten akár 14 ezer forint is lehet a különbség, de ha a bankváltást egy lakáshitel felvétele miatt kell megfontolnunk, akkor rögtön félmillió forintra ugrik a tét. Egy átlagosnak tekinthető hitel esetén ugyanis ennyit lehet spórolni a banknak megfizetett kamatokon, és még csak nem is kell átlagon felüli ügyfélnek lenned!

Büntetik a bankok, ha nem ott vezeted a számlád

Egyik banknál sem kötelező bankszámlát nyitni a lakáshitel törlesztéséhez, de ha szembesülsz azzal, hogy emiatt mennyi kedvezménytől esel el, máris megfontolod a dolgot. Nem járnak az induló díj akciók, sem a kamatkedvezmények , ha úgy döntesz, csak a törlesztésre szánt összeget utalnád a lehető legegyszerűbb módon a bankhoz.

A hitelkonstrukciók esetén érvényesíthető kamatkedvezmények köre igen széles. A legjellemzőbb feltételek, amelyek miatt olcsóbb lehet a hiteled,

  • ha a jövedelmedet a bankhoz utalod,
  • ha az igényelt hitelösszeg elér egy bizonyos értéket,
  • ha az ingatlant csak alacsony mértékben terheled hitellel (például maximum az értékének 50%-ig),
  • ha a banknál kötsz lakás-, életbiztosítást.

Egyedül a jövedelem feltétel teljesítésével félmillió forintot spórolhatsz a banknak visszafizetendő összegen egy átlagos lakáshitel esetén.

20161005_lakashitel

Hirdetés

Hirdetés

Csak olyan feltételt vállalj, ami valóban megéri!

Ahogy fentebb is láthattad, arra is kedvezményt ad a bank a kamatból, ha nála kötsz szerződést egyéb banki, vagy biztosítói termékekre is. Ilyenkor járj utána, hogy mennyi a plusz termék költsége, mert meglehet, hogy többe kerül, mint az elérhető kamatkedvezmény mértéke. Az más kérdés, ha neked valóban szükséged van például arra az életbiztosításra, amelyet a banknál meg is tudsz kötni.

Ha épp lakáshitel felvétele előtt állsz, kiindulásként megnézheted az aktuális banki ajánlatokat, és ezután részletesebb kalkulációt is kérhetsz tőlünk!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

 

Mit tehetsz, ha a jelenlegi bankszámlád kedvezőbb, mint amit a lakáshitelt nyújtó bank ajánl?

Ez esetben megteheted azt is, hogy a régi számládat is fenntartod, munkabéred az új bankhoz kéred, majd átutalod a régi számládra és továbbra is azt használod aktívan. Ekkor ugye a lakáshitelre jár a kamatkedvezmény, de arról ne feledkezz meg, hogy a munkabéred átutalásának költsége lehet.

 

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés